Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Tunsoare nereușită?

     I se poate întâmpla oricui să rămână cu un gust amar în urma unei schimbări de look . Fie tunsoarea arăta mai bine în concepția dvs. , fie nu ați apelat la cine trebuie. Dar vă aflați  în fața faptului împlinit: aveți părul tuns scurt, un breton care nu vi se potriveşte sau o tunsoare neuniformă.
     Ce puteți face acum? Nu, soluția nu este să vă ascundeți în casă până părul ajunge la o lungime decentă, ci să găsiți soluții care vă vor ajuta să ascundeți greşeala până o  puteți repara.  Vă prezentăm mai jos câteva opțiuni pe care trebuie să le încercați la nevoie.

   Fiti creative cu accesorii pentru păr

    Dacă părul dvs este tuns scurt şi nu se aranjează aşa cum vă doriți, e momentul să investiți într-o gamă largă de accesorii pentru păr, de la bentițe, eşarfe, clipsuri şi chiar pălării pentru cazuri extreme, când părul nu vrea deloc să coopereze. Un fost breton, care a trecut de linia ochilor, poate fi prins foarte uşor într-o parte sau chiar pe spate dacă vreți să obțineți un look elegant. Evitți accesoriile foarte ornate, potrivite pentru copii şi optați penru clame elegante, în culori neutre.

   Schimbati-vă perspectiva şi apelati la ajutorul unui hairstylist

     O tunsoare nereuşită nu este un capăt de lume, mai ales când ai mereu opțiunea de a apela la ajutorul unui hairstylist. Deşi ideea vă va speria la început, soluția s-ar putea să fie să apelezi la un tuns scurt care va egala straturile inegale şi vă va scoate trăsăturile frumoase în evidență.

   Faceti o vizită la un  specialist pentru extensii de păr

     Uneori, dacă aveți părul tuns prea scurt, cu prea multe scări, acesta poate părea lipsit de volum. O soluție eficientă, să arătați bine în orice poză, sunt extensiile de păr de preferat la cele din păr natural de o înaltă calitate.

   Împrieteniti-vă  cu ondulatorul

     Dacă textura naturală a părului dvs scoate în evidență tunsoarea cu care nu doriți să fiți văzută, aceasta poate fi ascunsă  rapid cu un păr frumos ondulat. Părul ondulat , nu va mai fi aşa evident că nu este tuns simetric . Nu uitați de produsele cu protecție termică înainte să aplicați căldura ondulatorului iar de preferat este să folosiți produse hidratante şi pline de proteină pentru a încuraja creşterea părului. O tunsoare nefericită  poate să vă afecteze mult pe moment, dar este important să vă impacientați şi să fiți conştiente că există soluții. Oricare din propunerile de mai sus, fie o nouă tunsoare, extensii sau accesorii de păr vă va ajuta să ieşiți cu încredere din casă în fiecare zi!