Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Tratamente care te scapa de parul alb

      Faceți parte din categoria doamnelor care sunt deranjate de părul alb? Vreți să scăpați cât mai repede de acest calvar şi să obțineți culori interesante? Iată ce culori sunt la modă! Pe de altă parte, aveți la îndemână şi diferite trucuri ca să arătați cu adevărat magnific, dacă doriți să vă păstrați culoarea de la mama natură.
 

    Scăpati de părul alb folosind nuante de gri argintiu


      Ştiați că părul argintiu este cea mai în vogă culoare pentru 2021? Ce înseamnă asta? Că doamnele cu părul alb sau grizonat vor fi cele mai fericite, pentru că au găsit metoda inedită pentru a arăta spectaculos. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o vopsea de păr cenuşiu sau argintiu sau chiar blondul platinat. Specialiştii spun că argintiul care este folosit ca la carte nu face altceva decât să întinerească orice femeie, nicidecum să-i mai pună ceva ani în plus. Dar secretul colorării îl cunosc doar ştiliştii, aşa că optați pentru a merge la un salon. În plus, tot acolo veți găsi o tunsoare care să vă ofere un aer tineresc. Transformarea va fi cu adevărat remarcabilă şi veți uita cu desăvârşire de părul cărunt. O soluție excelentă pentru a înnegri părul sunt cartofii. Aveți nevoie de câțiva cartofi mari, care trebuie curățați, iar cojile puse într-o oală mare, peste care se adaugă în jur de doi litri de apă. Lăsați să fiarbă în jur de 20 de minute, strecurați apa şi lăsați să se răcească. Depozitați soluția într-o sticlă. Spălați-vă părul, apoi folosiți un balsam. Aplicați apoi soluția din cartofi pe tot părul şi uscați-l fără să folosiți uscătorul. Dacă veți repeta acest tratament de trei ori pe săptămână, veți avea rezultatele dorite.
 

     Masca cu ceapă şi lămâie este un ajutor extrem de pretios

       Pentru a preveni apariția părului alb puteți apela la câteva măşti, care se spune că fac adevărate minuni. Iar una dintre acestea este masca cu ceapă şi zeamă de lămâie. Dacă sucul de ceapă are rolul de a stopa albirea prematură, lămâia îi dă părului o strălucire aparte. Combinați 3 lingurițe cu suc de ceapă cu 2 lingurițe cu zeamă de lămâie. Amestecați bine sucurile şi aplicați amestecul pe scalp. Se lasă să acționeze o jumătate de oră, apoi se spală podoaba capilară folosind un şampon din plante. Pentru a obține efectul pe care-l doriți, aplicați acest tratament de patru ori pe săptămână, timp de două săptămâni. Tot pentru a preveni apariția firelor albe de păr, este foarte bun ceaiul de rozmarin şi salvie. Salvia este recunoscută pentru proprietățile sale de prevenire a albirii premature a părului şi rozmarinul ajută la creşterea acestuia, îmbunătățind totodată procesul de pigmentare. 10 g rozmarin şi 10 g salvie se pun la fiert în 500 ml apă. Lăsați să fiarbă câteva minute, apoi răciți. Aplicați preparatul pe scalp şi lăsați părul să se usuce natural, apoi spălați cu un şampon de plante. Pentru a obține rezultatele dorite, folosiți acest ceai de câteva ori pe săptămână. Un alt remediu eficient împotriva părului alb sunt frunzele de curry, întrucât previne apariția lor, datorită conținutului de vitamina B.
 

     Reguli de aur ca să arătati excelent cu părul alb

       Dacă ați ajuns la vârsta la care părul a devenit alb sau grizonat, aveți la îndemână câteva secrete care vă vor face să arătați cu adevărat excelent. Cea mai bună soluție pentru ca părul să fie ca în reviste este să folosiți un şampon albastru sau mov. Este vorba de un şampon special, al cărui rol este să neutralizeze tonurile de galben care pot fi date fie de clorul din apă, fie de razele ultraviolete. De un real ajutor vă va fi să vă clătiți părul cu apă în care ați adăugat zeamă de lămâie. În acest sens, veți păstra tonul frumos de argintiu şi veți da părului strălucire. Stoarceți o lămâie în 500 ml apă şi clătiți părul folosind acest amestec. Folosiți acest leac odată pe săptămână. Dacă aveți părul alb, specialiştii vă recomandă să nu folosiți produse grase, pentru că acestea nu fac altceva decât să facă ca acesta să pară neîngrijit. Un truc folositor ca părul să fie sănătos, este să utilizați un spray pentru strălucire. E foarte important să purtați şi haine în culori corespunzătoare. Încercați să evitați pe cât posibil verdele, maroul şi bejul, pentru că veți părea şterse. În schimb, albul, negrul sau griul se potrivesc perfect cu nuanțele de păr alb.

     Alegeti rimelul şi iluminatoarele pentru păr

       Cine a spus că părul alb nu poate oferi avantaje doamnelor? Încercați să aplicați blush în obraji, folosind cel mai des subtonurile de roz, violet sau piersică şi veți străluci. Părul alb arată cu adevărat spectaculos dacă va fi tuns scurt. În plus, vă va face să arătați mult mai tânără. Dacă aveți părul alb doar la rădăcini, puteți opta pentru noile spray-uri care rădăcini. Sunt foarte uşor de utilizat, au doar efect temporar şi vă vor da încredere în propria persoană. Ce spuneți de rimel pentru păr? Funcționează la fel ca şi spray-uri. În plus, podoaba capilară arată foarte bine dacă vă veți face nişte şuvițe individuale. Nici cu nuanțatoarele nu veți da greş niciodată, masi ales că acestea durează în jur de opt săptămâni. Şi sunt mult mai delicate ca o vopsea de păr, astfel că structura firului de păr va fi protejată. La mare căutare sunt acum şi iluminatoarele de pă, care sunt o soluție foarte bună dacă nu vreți să vă vopsiți părul complet. Cel mai bine ar fi ca în acest caz de părul dumneavoastră să se ocupe un stilist. Şi tot o soluție temporară de colorare a părului o constituie şampoanele cu efect de colorare. Dar nu sunt recomandate celor care au tot părul alb. Din păcate, mai există şi acum persoane care au tendința să smulgă firele de păr alb. Sub nici o formă nu se recomandă să faceți acest lucru, pentru că veți afecta foliculul firului de păr şi e posibil să vă treziți cu probleme grave, cărora să le faceți față cu greu. Ca să ascundeți firele de păr alb, puteți să optați pentru o coafură împletită, care se poartă mult în 2021. E important însă să ştiți că împletitura trebuie să înceapă şi totodată să urmeze linia părului.