Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Tratamente antirid 2021

     Nu există femeie care să nu viseze la un ten care să arate ca în reclame. Nu e atât de greu să aveți un ten impecabil, dacă ştiți ce tratamente antirid sunt cele mai de folos. Iată la ce poți apela în 2021. Veți rămâne surprinse să vedeți cât de repede vă veți transforma în femeia la care visați.

   Fiti atente la factorii nocivi care îti pot strica tenul

     Pentru că e mult mai bine să preîntâmpinați decât să vindecați, trebuie să fiți extrem de atente care sunt factorii care vă pot strica tenul şi să ducă la o îmbătrânire prematură. Vă hidratați corect? Dacă nu ați făcut-o până acum, e momentul să începeți chiar din acest moment şi veți vedea cum se va schimba tenul tău. Mare atenție la igiena feței, pentru că pot apărea punctele negre. La capitolul factori externi, clima şi schimbările de sezon sunt dăunători pentru tenul unei femei. Orice femeie adoră soarele, dar puține sunt cele care ştiu că este un factor nociv pentru tenul lor. Pentru că razele UV nu fac decât să deterioreze elastina şi colagenul pielii. Ca urmare, ridurile se vor instala, pielea se va lăsa şi e posibil să mai ai parte şi o depigmentare. Sau vor apărea petele, iar de aici până la îmbătrânirea pielii nu mai e decât un pas. Poluarea este un factor de care trebuie să te fereşti cât poți de mult, ca şi temperatura din spațiile închise. Odată ce locuința va fi încălzit folosind radiatoare, umiditatea scade, iar pielea se va deshidrata. La fel de periculoase sunt şi aerele condiționate, care irita pielea.

   Nu începeti un tratament antirid până nu ati consultat specialistul

     Puteți să arătați excelent fie că aveți 20, fie că ați trecut de 50 de ani. Cu alte cuvinte, nimeni nu ştie vârsta de la care trebuie să începeți un tratament antirid. Dar dacă v-ați hotărât să faceți acest pas, e neapărată nevoie să mergeți întâi la o consultație. Doar medicul dumneavoastră va putea stabili care este procedura ce vi se va potrivi cel mai bine. În caz contrar, vă puteți trezi cu o mulțime de alte probleme. O soluție excelentă prin care poți opri timpul, la modă în 2021 este microdermabraziunea, un tratament non-invaziv, dar foarte bun pentru a stopa ridurile. Mai mult, specialiştii spun că se potriveşte oricărui tip de ten. Interesant este că veți vedea cum tenul dumneavoastră înfloreşte încă de la prima şedință. Dacă veți folosi această terapie, nu doar ridurile vor dispărea, ci şi petele pigmentare sau cicatricile care ți-au făcut viața un iad. Şi tot o procedură antirid non-invazivă este şi PRX T33. Cum vă este de ajutor acest tratament? Vă va fi introdusă în piele un gel care combină acidul tricloracetic, acidul kojic şi peroxidul de hidrogen, iar colagenul va stimulat. Tratamentul nu este absolut deloc dureros şi, de asemenea, se vede rezultatul de la prima şedință.

   Terapia vampir, un excelent tratament antirid

    Aveți auzit de plasmolifting? Este aşa numita terapie vampir, foarte apreciată la ora actuală, care constă în injectarea plasmei trombocitare în țesuturi. Tenul se va regenera extraordinar de repede, petele de pe față vor dispărea, la fel ca şi rănile şi cicatricile lăsate de acnee. Ce părere aveți de microneedling sau procedura cu microînțepături? Puteți beneficia de acest tratament atât la nivelul feței, cât şi al gâtului, pieptului sau spatelui. Microace vor intra în straturile pielii de la câteva minute la o oră, în funcție de zona cu probleme. Nu este dureros, iar pielea dumneavoastră va fi mai întinsă şi mult mai luminoasă. Puteți opta în 2021 şi pentru radiofrecvența facială, un tratament în care sunt folosite undele electromagnetice. Procedura este non invazivă, nu e deloc dureroasă şi efectul va fi de lifting facial. Nu aveți nevoie decât să vă faceți timp 30 de minute, cât durează tratamentul şi veți avea tenul pe care vi-l doriți. O soluție excelentă pentru a curăța tenul în profunzime este aquapeel sau hidradermabraziunea. Tratamentul acesta minune va face să aveți un ten neted, pielea să fie hrănită şi acneea îndepărtată. Şi cel mai important dintre toate, celulele se vor reînnoi.

   Tratamentul cu acid hialuronic, mereu la înăltime în eliminarea ridurilor

     Nu e nici o îndoială că tratamentul cu acid hialuronic va rămâne preferatul multor doamne şi domnişoare. Fie că vor să scape de riduri, să-şi mărească buzele, pomeții sau să uite că au avut vreodată cearcăne. Încercați o şedință şi veți vedea că veți fi mai tânără cu zece ani, iar efectul durează un an. Minuni asupra tenului tău, înlăturând ridurile va face şi peeling-ul chimic, cu ajutorul căruia veți spune adio şi cicatricilor. Un alt aliat bun împotriva ridurilor şi a îmbătrânirii este şi tratamentul cu botox. Este, de asemenea, o procedură non-invazivă care vă ajută să aveți o piele fină şi mult mai fresh decât ați spera. Rezultatele durează însă până la patru luni. Dar secretul unui ten fără riduri este şi procedura de lifting cu fire PDO. Odată ce tratamentul va fi făcut, nu durează decât puțin şi veți obține chipul perfect.

   Ce să faceti după ce ati apelat la un tratament antirid

     Specialiştii vă recomandă să țineți cont de următoarele sfaturi după ce ați realizat un tratament antirid. În fiecare dimineață şi seară, nu uitați de demachiere. Ar fi indicat să optați pentru o loțiune de curățare care să conțină acid hialuronic şi cărbune şi produse care să nu conțină nici un fel de parfum. În caz contrar vă veți trezi cu pielea iritată. Se recomandă ca în locul apei de la robinet să folosiți un spray cu apă termală pentru ca tenul să nu fie niciodată uscat. De asemenea, specialiştii în beauty spun că sunt excelente serurile cu acid hialuronic, fiole cu colagen şi vitamina C. În cazul în care aveți pete pe față, vă este de ajutor serul care că conțină acid kojic, acid azelaic sau acid tranexamic. Foarte important este să aplicați şi o cremă hidratantă cu SPF ziua şi una care să fie intens nutritivă noaptea, sau creme cu acid hialuronic, ceramide sau acid glicolic.