Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Tot ce trebuie sa știi despre epilarea definitiva


     Orice femeie îşi doreşte să scape odată pentru totdeauna de grija epilatului. Aveți acum la îndemână o soluție excepțională, care vă ajută să arătați excepțional în orice moment al zilei. Iată tot ce trebuie să ştiți despre epilarea definitivă.

   Care este cel mai important pas înainte de a începe procedura

     Suntem în secolul al XXI-lea, iar tehnologia a avansat extrem de mult, aşa că epilarea definitivă a început să fie o soluție la care apelează tot mai multe doamne şi domnişoare. De acest procedeu pot profita însă şi domnii, indiferent de tipul de păr pe care-l au. Atenție! Epilarea definitivă nu va fi realizată la persoanele care au afecțiuni ale tiroidei, boli de piele sau psoriazis. Care este însă pasul principal înainte de a începe procedura propriu zisă? Să alegeți salonul potrivit şi să fiți conştienți că acolo veți găsi profesioniştii de care aveți nevoie. Doar aşa veți fi conştienți că rezultatul final va fi cel dorit. În altă ordine de idei, înainte de a merge în salon, trebuie să nu vă expuneți la soare, să nu vă epilați folosind alte metode, să nu folosiți nici măcar lama de ras. În plus, nu aveți voie să utilizați creme sau alte produse cosmetice.

   Veti primi ochelari de protectie

     După ce specialistul vă va explica tot ce trebuie să ştiți despre acest procedeu, veți primi o pereche de ochelari care să vă protejeze de lumina provocată de laser. Nu veți simți nici un fel de durere, pentru că vi se va aplica un gel. Trebuie să ştiți că o şedință va dura între zece minute şi o oră, în funcție de zona unde aveți mai mari probleme. Aşa că, înarmați-vă cu răbdare. Nu aveți nevoie de nici o recuperare după şedință, vă puteți vedea liniştiți de treburile dumneavoastră. E posibil însă să se înroşească locul care a fost epilat şi să se umfle puțin. Dar toate aceste neplăceri vor dura doar câteva ore, apoi problema se va rezolva de la sine. În cazul în care sunteți mai sensibili şi aceste mici reacții durează, se recomandă să aplicați comprese reci. În primele 48 de ore după şedința de epilare definitivă, faceți duş cu apă călduță şi nu frecați zona. Tratați totul cu blândețe.

   Evitati expunerea la soare

     De asemenea, nu aveți voie să folosiți deodorante, produse de machiaj sau orice alt fel de creme hidratante. Nu vă expuneți la soare timp de două săptămâni după epilarea definitivă. După această perioadă însă, folosiți doar cremă cu protecție solară. Nu folosiți cremă depilatoare sau lama de ras. Aveți puțină răbdare, pentru că firele de păr cad între cinci şi treizeci de zile după tratament. Cât priveşte numărul de şedințe de care veți avea nevoie, acestea diferă în funcție de cât de mult păr aveți şi cât de gros este firul. Chiar şi aşa, acestea variază între patru şi nouă săptămâni, majoritatea clienților văzând rezultate la şase săptămâni. Este important de ştiut că această procedură elimină şi foliculita.