Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Tendinte in Makeup 2021

     Tendinte în make-up 2021. În trend este tenul curat şi proaspăt

     Specialiştii anunță că tendințele în make-up 2021 sunt mult mai moderate decât în sezoanele anterioare, accentul fiind pus pe ochi. De data asta, nu vor fi folosite anumite culori speciale, fiind utilizate de doamne şi domnişoare toate paletele de culori cu care acestea erau deja obişnuite.

     Folositi luciul pentru fată

     Tendințele în make-up 2021 arată că vor fi puse deoparte obişnuitele tehnici de camuflaj şi se va opta pentru un ten curat, cu aspect de proaspăt. Astfel, baza de make-up va fi pusă deoparte. Dacă totuşi hotărâți să o folosiți, atunci trebuie să fie în cel mai minimalist mod posibil. Nici luminătorul nu va mai fi atât de căutat în acest an, însă prietenul doamnelor şi domnişoarelor va fi luciul pentru față. Totodată, specialiştii în make-up vă sfătuiesc să combinați cremele hidratante cu puțină pudră strălucitoare. Ideea este ca aspectul tenului să fie sănătos, iar look-ul spectaculos. În prezentările făcute de specialişti, au fost văzute modele care aveau un machiaj aproape insesizabil, asortat cu un ruj nude şi puțină mascara. Un adevărat spectacol al frumuseții naturale.

     Se recomandă fardurile de culoarea scortişoarei sau a ruginei

     Vechile codițe, actualele aripioare realizate cu ajutorul dermatografului vor fi prezente în tendințele de make-up 2021. Va exista o singură noutate: acestea vor fi mai lungi ca de obicei. Iar aripioarele arată excelent combinate cu rujuri nude, dar şi roşii sau alte culori închise. Odată cu venirea primăverii, îşi fac apariția cele mai frumoase şi calde culori ale pământului, care au capacitatea să sporească frumusețea ochilor. Fie întunecați, fie luminați. E vorba de fardurile în nuanțe de orange, scorțişoară şi rugină. Dacă le veți combina cu o linie simplă de kajal negru, veți fi mereu apreciate. Pe de altă parte, nimic nu arată mai bine ca ochii de cat eyeliner. Puteți folosi clasicul negru sau încercați eyeliner colorat, pentru că nu veți trece niciodată neobservate cu acest look. Dar dacă vă hotărâți şi optați pentru aşa ceva, trebuie să aveți grijă ca restul machiajului trebuie să fie nud.

     Un da hotărât sclipiciului

     În tendințele make-up 2021 se înscrie şi sclipiciul. Nu mai stați pe gânduri şi apelați la sticluțele cu sclipici atât de dragi, pe care nu le-ați mai folosit de ceva vreme. Puteți utiliza atât nuanțe de aur cât şi de argint, dar şi verde strălucitor sau roşu. Sclipiciul îl puteți pune fie pe pleoapă superioară, dar va arăta extraordinar de bine şi sub ochi. Doamnele şi domnişoarele care vor să iasă din tiparele clasice, îl pot folosi chiar şi pe frunte, nas sau obraz.

     Ochi împodobiti cu cristale

     Ce spuneți de ochi împodobiți cu cristale colorate sau combinații de cristale de mici dimensiuni? Specialiştii în make-up susțin că în 2021 puteți încerca o combinație de ametist şi smarald, alături de buze colorate mai întunecat. Este cu adevărat un machiaj ce vă va scoate în evidență chipul. Obrazul subțire, cu fard roz se ține. Aşa spun tendințele în make-up 2021 că trebuie să vă îngrijiți obrajii. Veți rămâne surprinse cât de bine veți arăta şi câte priviri veți atrage asupra voastră.

     Rimelul colorat, punctul forte în make up 2021

     Până acum ați folosit doar rimel negru pentru ca ochii să fie pătrunzători? În acest an, se recomandă să-l încercați şi pe cel colorat. Fie în roz puternic, albastru sau nuanțe de smarald. Ce spuneți şi de rimelul violet? Sau mov? Arată fantastic dacă înainte de a-l aplica, folosiți o mascara albă de tip primer. Odată ce vă veți vopsi genele superioare, veți fi pline de poftă de viață. Dacă totuşi rămâneți tot la cel negru, atunci genele trebuie să fie cât mai bine rimelate. Ce înseamnă asta? Că veți folosi rimel din belşug. Cine iubeşte genele false, trebuie să ştie că extensiile de gene fir cu fir clasice vor fi din nou în trend în 2021. Acestea diferă față de cele de acum zece ani prin faptul că vor avea un volum mediu, astfel că doamnele şi domnişoarele se vor simți cât mai confortabil.

     Pentru machiajul zilnic aveti nevoie de un ruj de culoarea piersicii

     Nu uitați sub nici o formă nici de rujul roşu, pentru că este prezent în tendințele make up 2021. Dar nici de rujul mat de culoarea prunei, care dă senzația de... buze muşcate. Şi tot tendințele în make up 2021 vorbesc şi despre buzele seducătoare de culoare vişinie sau violet închis. Pentru machiajul zilnic este recomandat rujul de culoarea piersicii. Pentru a da strălucirea discretă pe care o doriți, aplicați un gloss peste rujul mat.

     Folositi fond de ten mai ales în zona superioară a fetei

     Din nefericire, purtarea măştii de protecție încurcă destul de mult make-up-ul. De aceea, specialiştii vă recomandă ca atunci când utilizați fondul de ten să o faceți limitat. Insistați pe corectarea cearcănelor şi a micilor imperfecțiuni. Rețineți că purtarea măştii creează umezeală pe piele. Cele mai indicate sunt fondurile de ten care nu vor încărca fața, cu acoperire mică spre medie. Specialiştii au vorbit deja şi despre make up pentru Revelionul ce va veni. Sfârşitul de an este tot despre naturalețe, ținta fiind ochii. Astfel că pentru noaptea dintre ani, puteți combina sau folosi separat, albastru, galben, negru, violet, verde sau roşu. Cât priveşte buzele, se merge tot pe clasicul ruj roşu, dar se recomandă şi culoarea bordo, pentru că este relevantă pentru sfârşitul de an.

     Se poartă sprâncenele stufoase

     Şi sprâncenele vor fi în trend în acest an. Şi, spre marea fericire a specialiştilor în make-up, anul acesta se poartă sprâncenele stufoase. În vogă este şi tehnica sprâncenelor laminate, adică periate în sus şi fixate cu o ceară specială. Pentru un aspect natural, se desenează micile fire de păr cu fard sau gel. Dacă vreți să vă vopsiți sprâncenele, alegeți nuanțe de vopsea apropiate de cea naturală. Respectați instrucțiunile, pentru a nu avea parte de probleme de sănătate. Dacă folosiți o altă procedură, nu ezitați şi mergeți la specialist. O tendință de make up 2021 adoptată de mulți designeri în prezentări este cea fără... sprâncene. Pare la prima vedere puțin mai ciudată, însă doamnele şi domnişoarele s-au arătat deschise.