Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Tendinte de machiaj pentru primavara-vara 2021

   Ce noutăti are pentru femei machiajul pentru primăvară-vară? 

    Specialiştii în make-up spun că e momentul ca toată lumea să se pregătească pentru contraste.

   Optati pentru farduri în nuante de orange, scortişoară şi rugină

    Nu mai e nici o îndoială pentru nici o doamnă sau domnişoară, că simplitatea este frumusețe. Iar tendințele în make-up pentru primăvară-vară 2021 despre asta vorbesc. Dar şi despre prospețime şi culorile pământului. Pentru că anul acesta îşi fac apariția din nou fardurile în nuanțe de orange, scorțişoară şi rugină, cu un finisaj mat. Acestea au capacitatea de a încălzi ochii întunecați şi a îi scoate în evidență pe cei luminați. Ca şi în alți ani, specialiştii vă dau un sfat care trebuie luat în seamă: dacă vă machiați ochii mai puternic, buzele trebuie să fie în nuanțe cât mai naturale. Jucați-vă cu toate culorile, primăvara şi vara se acceptă orice. E foarte important să ştiți însă cum să potriviți culorile, astfel încât să străluciți în lumina soarelui. Şi pentru că am vorbit de naturalețe pentru 2021, se acceptă să aplicați doar un fond de ten, bineînțeles potrivit pielii dumneavoastră şi un rimel. Aceste două produse pot constitui un look complet. Cât priveşte iluminatorul, acesta îl puteți folosi din belşug în acest an, pentru că va da tenului dumneavoastră exact ce are nevoie ca să arate cu adevărat impecabil. Alegeți machiajele cât mai simple, naturale şi care să vă ducă pe dumneavoastră şi pe cei care vă admiră, cu gândul la natură.

   Recomandate în acest sezon sunt blush-urile peach

    La capitolul blush, specialiştii în make-up le recomandă pe cele peach pentru sezonul de primăvară-vară, dar la mare căutare sunt şi cele roz, pentru că dau feței un aspect fresh şi sănătos. Ca să nu greşiți niciodată, trebuie să ştiți că blush-ul va fi ales în funcție de culoarea părului şi a tenului. Astfel, persoanele cu pielea deschisă vor găsi un prieten bun în blush-ul în nuanțe de piersică, coral, scorțişoară sau cărămidă. Pentru ca pielea măslinie să arate spectaculos, combinați nuanțe de maro, chihlimbar şi teracotă. Rozul, zmeuriul şi piersica sunt culorile care se potrivesc cel mai bine doamnelor care au pielea închisă. Nu în ultimul rând, pentru cele cu tenul de porțelan, rozul este cel mai indicat. Specialiştii le recomandă blondelor să evite pe cât posibil maro-ul închis, pentru că le îmbătrâneşte. Alegerea perfectă pentru ca blondele să fie perfecte în această primăvară-vară este blush-ul piersică.

   Machiajul cel mai potrivit al ochilor

    Ochii sunt mereu în centrul atenției, aşa că trebuie să fiți extrem de atente la machiajul acestora. În primăvara şi vara lui 202, make-up artiştii  spun că trebuie să țineți cont de două lucruri: precizie maximă şi eyeliner negru. O perioadă destul de lungă, doamnele şi domnişoarele nu s-au mai bucurat atât de mult de glitter, dar anul acesta a revenit în trend. Acesta a reieşit din conul de umbră în care a fost şi le dă posibilitatea femeilor să strălucească. Pleoapele vor fi un adevărat spectacol în nuanțe de la aur la argint, dar şi roşu şi chiar verde strălucitor. Aşa că, dacă ați păstrat până acum sticluțele cu sclipici în speranța că moda se va întoarce, a venit momentul să arătați ce puteți. Şi pentru că lumea modei a decis ca în anul 2021 să spargă nişte clişee, s-a hotărât că e momentul ca femeile să mai şi distreze primăvara şi vara aceasta. Aşa că, doamnele şi domnişoarele se pot transforma în adevărate prințese sau zâne, odată ce vor folosi umbre de ochi super atrăgătoare, dar şi ştrasuri delicate. Şi trebuie să recunoaştem că un machiaj nud, care este iluminat de pietricele minuscule care aveți grijă să le aplicați pe colțul exterior al ochiului, este o poezie. Mai mult, sunt şi make-up artişti care propun strasurile ultra-strălucitoare care să înlocuiască eyelinerul.

   Ce spuneti de o privire în nuante fumurii? 

    Make-up artiştii o vor propune întotdeauna, chiar şi pentru machiajul de primăvară-vară a anului 2021. Pentru a realiza ochii de fum, se recomandă să combinați fie nuanțe de gri închis şi gri deschis, fie să alegeți farduri de ochi maro şi auriu şi să definiți totul cu ajutorul unui creion negru. Completați totul cu buze nude, un ton impecabil al pielii şi sprâncene naturale. La polul opus, tot pentru primăvara şi vara lui 2021 sunt la mare căutare ochii pastel, cu note romantice şi delicate. Cele mai populare culori pentru a realiza un astfel de machiaj sunt cele calde de portocaliu, roz sau maro, cu care vă distrați cât puteți. Puteți apela şi la ajutorul bijuteriilor ton sur ton şi culori vibrante, respectiv lavandă şi argint, dar şi verde smarald. Ce va ieşi la final? Veți arăta ca o zână din poveşti. Tot make up artiştii vorbesc şi de amestecarea umbrelor ochilor cu multe finisaje, care se aplică atât peste întreaga pleoapă cât şi peste sprâncene. Ce spuneți ca în această vară să uitați puțini de pulbere? Pentru că, aşa cum spuneam, machiajul de vară înseamnă ten natural şi nu opac. Sigur că vă veți întreba în aceste condiții cum să obțineți tenul cu efect luminos şi strălucitor, dar cu aspect umed? Apelând la ajutorul cremelor hidratante şi al apei termale.

   Gene extra lungi pentru vara lui 2021

   Cât priveşte genele, sunt la mare căutare genele extra lungi. Fotomodelele au fost văzut pe pasarele defilând cu gene false, combinate cu tufturi şi mult rimel, aplicat cu foarte multă generozitate. De asemenea, make-up artiştii spun că nu există limiteze de fantezie, aşa că luați dermatograful şi bucurați-vă de viață. Faceți tăieturi geometrice şi veți reuşi să definiți perfect machiajul. Aveți pistrui? E anul dumneavoastră, pentru că se caută tenul adorabil stropit cu pistrui. Sigur că buzele nude sunt în topul primăverii şi verii lui 2021, dar nu uitați nici de cele roşii-roşii. Un machiaj obținut din fard auriu şi rimel negru, merge cel mai bine acompaniat cu rujul roşu. Alegeți nuanțe saturate şi vibrante, opace, care nu fac altceva decât să sublinieze senzualitatea femeilor. Doamnelor, aveți toate ingredientele necesare ca în vara şi primăvara acestui an să radiați de frumusețe.