Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Tehnica balayage

     Vreți să fiți cu adevărat specială? Uitați de orice culoare de păr pe care ați avut-o până acum şi optați pentru tehnica balayage. Iată care sunt cele mai bune metode pentru a obține un balayage cu adevărat perfect care să vă scoată din anonimat.

   Balayage diferă mult de traditionalele şuvite

     Statisticile arată că în acest moment mai mult de 100 de milioane de femei au ales să poartă... balayage. Ce are această combinație de culori atât de special? Pur şi simplu vă fac să vă simțiți extraordinar de bine şi vă întineresc. Aşa că nu mai stați pe gânduri şi alegeți să vă pictați părul aplicând diverse nuanțe pe şuvițele dumneavoastră. Cu siguranță, doamnele şi domnişoarele care până acum nu au apelat la această tehnică, se întreabă cu ce diferă acestea de şuvițele cu care sunt obişnuite. Răspunsul îl au specialiştii, care susțin că în acest caz nu se foloseşte folie, culoarea fiind aplicată pe păr cu mâna. Rezultatul este, fireşte, mult mai neuniform, dar tocmai de aceea părul este mult mai spectaculos.  Atenție! Indiferent ce nuanțe de păr ați folosi, evitați contrastul dur dintre culori.

   De cât timp este nevoie pentru o tehnică balayage

     Stiliştii spun că în stilul balayage vopseaua se aplică pe toată suprafața părului, dar nu este saturată până la vârfuri. Doar astfel se va obține o culoare amestecată, însă nu intensă. Dacă veți dori câteva şuvițe, sigur că procedura se va termina mai repede. Dacă însă vă doriți un look care să vă schimbe din toate punctele de vedere, atunci e bine să vă luați liber trei ore. În plus, această tehnică nu este recomandată doar doamnelor cu părul lung, ci femeilor cu orice tip de păr. Rezultatul este la fel de spectaculos. Tehnica funcționează pe părul drept, creț sau ondulat şi nu contează deloc firul de păr. Pentru că este cu adevărat spectaculoasă. Puține doamne ştiu că dacă au părul scurt şi vor balayage pot opta şi pentru extensii de păr cu bandă, care vor arăta perfect în combinație cu părul dumneavoastră. În plus, acestea se pot spăla şi usca la coafor şi arată ca prima dată când le-ați folosit. Benzile se pot folosi două luni. Pentru cel mai bun efect, stiliştii spun că ideal ar fi ca lungimea părului dumneavoastră să fie mediu. Astfel se vor obține tuşele de culoare mult mai uşor şi efectul va fi cel dorit.

   Acest stil nu necesită multă întretinere

    Spre deosebire de tehnica ombre, destul de căutată şi aceasta, balayage-ul nu necesită atât de multă întreținere. Drept urmare, pot trece şi patru-patru luni până la următoarea vopsire. Acest stil este perfect pentru orice culoare de păr, însă nu va acoperi firele albe. În altă ordine de idei însă, oferă părului mult mai mult volum, datorită tranziției de la o culoare la alta. Cele mai cerute tipuri de balayage sunt: cu încadrare față, cenuşiu, delicat, blond-nisipiu, cu rădăcini închise şi blond-miere. Nu mai stați pe gânduri. Mergeți la stilistul dumneavoastră şi stabiliți împreună planul de acțiune pentru a arăta cu adevărat minunat.