Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Stimularea cresterii genelor

       Solutii naturale pentru gene lungi şi dese

     Dacă vă doriți gene lungi şi dese fără să apelați la extensiile de gene, aveți la îndemână câteva soluții naturale, care vă îndeplineşte acest vis. Veți fi atât de mulțumite de rezultatul obținut că veți folosi chiar şi rimelul doar pentru momente cu adevărat speciale.

   Uleiurile naturale hrănesc foliculii firelor de păr

     Unele dintre cele mai bune remedii pentru obținerea unor gene lungi şi dese, pentru care să fiți invidiate sunt uleiurile naturale. Fie că veți alege uleiul de ricin, pe cel de jojoba sau argan, firele de păr vor creşte mai lungi şi mai groase, întrucât vor fi hrăniți foliculii firelor de păr. Amestecați bine două picături de ulei de ricin cu o picătură de ulei de lavandă. Folosind un bețişor de urechi, aplicați acest amestec pe genele curate şi demachiate. Pentru un efect maxim, e indicat să lăsați produsul să acționeze peste noapte. Tratamentul se va face zilnic, seara, timp de două săptămâni. Rezultatele sunt remarcabile. De asemenea, puteți amesteca două picături de ulei de măsline cu alte două picături de ulei de ricin. Folosind tot un bețişor de ureche, aplicați pe gene şi lăsați să acționeze noaptea. Dimineața, spălați fața cu apă călduță. Genele vor fi complet regenerate şi vor creşte mai repede decât ați crede. Genele vor fi mai lungi şi mai dese şi dacă veți apela ajutorul ceaiului verde. Preparați ceaiul, lăsați la răcit şi înmuiați o dischetă demachiantă. Aplicați apoi pe gene. Lăsați, de asemenea, să acționeze peste noapte. Operațiunea se va repeta zilnic, iar antioxidanții din ceaiul verde vor avea grijă să vă facă genele mult mai puternice. Excepțională pentru gene lungi şi dese este vitamina E uleioasă. Conținutul unei astfel de vitamine se va aplica pe gene şi se va lăsa să acționeze minim patru ore. Va fi stimulată circulația sanguină la nivelul foliculilor firelor de păr şi astfel genele vor deveni tot ce ați dorit. Nu uitați nici de uleiul de emu, ale cărui proprietăți hidratante şi antibacteriene stimulează creşterea firelor de păr. Se poate aplica în fiecare seară, timp de două săptămâni pe genele curate şi demachiate.

     Cele mai bune trucuri pentru gene lungi şi dese

     Specialiştii susțin că genele nu se vor strica niciodată dacă vă veți demachia în fiecare seară. În caz contrar, odată ce veți adormi cu rimel pe gene, firele de păr se vor usca şi până la ruperea acestora nu va mai fi decât un pas. Odată ce genele sunt demachiate, acestea pur şi simplu vor respira peste noapte. Pentru a avea gene sănătoase, lungi şi dese şi dieta joacă un rol extrem de important. Se recomandă să introduceți în dietă atât proteine cât şi grăsimi sănătoase. Un nu hotărât curelor de slăbire drastice, pentru că anumiți nutrienți vă vor pune în pericol genele. Obişnuiți-vă să vă periați zilnic genele, folosind o perie de rimel curată. Genele se vor pieptăna de două ori pe zi pentru a fi stimulată circulația sanguină la rădăcina acestora. Atenție sporită la acarieni, pentru că aceştia sunt nu doar duşmanii genelor cât şi ai sprâncenelor. Aşadar, protejați-vă ochii de vânt, ploaie sau transpirație dar şi sprâncenele ca să țineți departe prelingerea picăturilor către gene. Pentru a ajuta genele să fie mai lungi şi mai dese, aplicați vaselină pură în fiecare seară pe gene. Lăsați să acționeze peste noapte.

     Aloe vera face genele mai puternice

     Excepțională pentru a avea gene lungi şi dese este şi aloe vera. Puteți folosi gelul simplu sau în amestec cu ulei de jojoba. La rândul său, uleiul de migdale face genele mai dese, mai lungi şi mult mai curbate. Totodată, acesta este un tratament foarte bun şi dacă aveți gene întunecate sub ochi. Se recomandă să fie folosit înainte de culcare. Muşețelul, care are proprietăți hidratante şi tonice este de folos pentru alungirea şi curbarea genelor, mărindu-le totodată şi volumul. Preparați un ceai din flori de muşețel, lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi aplicați infuzia pe gene pe o dischetă demachiantă. Tratamentul se foloseşte în fiecare zi. Tot pentru alungirea şi îndesirea genelor amestecați trei linguri cu ulei de cocos, 40 ml vitamina E, 4 linguri cu ulei de ricin. Amestecați uleiurile într-un borcan de sticlă, folosind o lingură de lemn. Puteți pune şi conținutul câtorva capsule de vitamina E. Puneți capacul şi agitați cât mai bine borcanul înainte de fiecare folosință. Seara, după ce machiajul va fi îndepărtat, înmuiați periuța curată în această poțiune şi aplicați pe gene, de la rădăcini la vârfuri. Nu clătiți şi sub nici o formă nu frecați ochi. Tratamentul se lasă să acționeze peste noapte şi se foloseşte constant pentru a avea rezultatele dorite. Un leac imbatabil se poate obține amestecând uleiul de măsline şi coaja de lămâie. Într-un recipient de sticlă se pun trei linguri cu ulei de măsline şi o bucată de coajă de lămâie. Se lasă lămâia la macerat, se lasă timp de trei zile, apoi se aplică uleiul pe gene, folosind o perie de mascara. Rezultatele se vor vedea în doar o săptămână, genele devenind mult mai dese, mai lungi şi mai rezistente.

     Spălati ochii cu şampon pentru copii

     Foarte important, spun specialiştii, este să aveți grijă cu ce produse spălați ochii. În acest sens, se recomandă şamponul pentru copii sau cel cu extract de arbore de ceai sau orice alt şampon sau săpun care nu determină lăcrimarea ochilor. Fața trebuie spălată de două ori pe zi pentru ca acarienii să fie îndepărtați. Aveți grijă şi schimbați cât mai des posibil fața de pernă şi aşternutul. Fiți foarte atente şi cum spălați pensulele de machiaj, pentru că intră în contact direct cu genele şi sprâncenele. Chiar şi cu ascuțitoarea pentru creionul pentru sprâncene trebuie să fiți atente şi ideal este să o ştergeți cu o soluție pe bază de alcool înainte de a fi folosită. Un antiseptic util în distrugerea acarienilor este uleiul de lavandă care va fi aplicat cu mare grijă pe rama ochilor. Atenție! Nu trebuie sub nici o formă să intre în ochi. Eficient este şi uleiul de lavandă care va fi folosit seara, înainte de culcare.