Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Sfaturi pentru un bronz perfect

     Nu reuşiți însă să obțineți acest bronz perfect? Țineți cont de aceste lucruri şi veți fi apreciate la adevărat dumneavoastră valoare. Iată care sunt cele mai bune sfaturi pentru a avea un bronz perfect în vara lui 2021.

   Exfolierea, la baza unui bronz perfect

     Vă imaginați pe o plajă exotică, departe de lumea dezlănțuită, cu persoana iubită alături? Profitați de fiecare moment pentru a vă relaxa şi pentru a obține un bronz de invidiat. Cel mai important lucru pentru a obține un bronz perfect este să începeți cu exfolierea. Doar aşa veți putea să îndepărtați celulele moarte de pe suprafața pielii. Cum să faceți acest lucru ca la carte? Apelând la ajutorul unui scrub de corp. Fie că îl achiziționați de la orice magazin de specialitate, fie că îl preparați în casă, aveți extrem de mare nevoie pentru un corp perfect. Cele mai bune scruburi naturale rămân zațul de cafea, zahărul brun şi mălaiul. Dacă veți folosi astfel de produse naturale, pielea dumneavoastră va avea cel mai bun şi mai uniform bronz. Sigur toate doamnele vor fi invidioase când vă vor privi!

   De 3 ori hidratare

     Un alt pas important în a căpăta bronzul perfect rămâne hidratarea, iar ulterior aplicați neapărat o cremă hidratantă pe tot corpul. Atenție! Specialiştii spun să nu lăsați deoparte coatele, călcâiele dar şi partea din spate a genunchilor. Şi nu trebuie să faceți acest lucru doar dacă vreți să vă bronzați, ci permanent pentru că doar aşa veți putea să obțineți pielea frumoasă de care aveți atât de mare nevoie. Iar în acest sens, uleiul de cocos este tot ce aveți nevoie.
Atenție maximă la factorul de protecție solară
În primele zile când mergeți la plajă trebuie să aveți la îndemână o cremă care să conțină un factor de protecție solară cât mai ridicată. Dacă nu veți ține cont de acest sfat, e foarte posibil să vă treziți cu arsuri pe tot corpul. Şi nu de asta aveți nevoie atunci când vă doriți să aveți o vacanță perfectă. Odată ce veți folosi această cremă, veți constata că vă veți bronza treptat şi bronzul va fi mult mai rezistent. Când v-ați aşezat pe plajă, nu e bine să stați pe o singură parte mai mult timp. Mişcați-vă cât puteți pentru că doar astfel vă veți bronza uniform pe tot corpul. Nu faceți parte din categoria femeilor care au urme inestetice pe trup.

   Tineti cont de orele în care e indicat să mergeti la plajă

     Evitați cât mai mult posibil să stai la plajă între orele 10.00-17.00. Atunci razele soarelui sunt mult mai puternice şi vă veți arde sau vă veți trezi cu o insolație. Se recomandă expunerea la soare dimineața şi după amiaza, după orele 18.00. Pentru că toate doamnele şi domnişoarele ar da orice ca să se bronzeze cât mai repede posibil, specialiştii spun că au un ajutor prețios în alimente. Astfel, consumați în perioada verii cât mai multe alimente bogate în betacaroten.