Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Pungile de sub ochi

   Eşti îngrijorată de pungile de sub ochi? 

     Pielea din jurul ochilor este una dintre cele mai fragile zone ale feței din cauza lipsei glandelor sebacee. Din acest motiv, această zonă reflectă mai clar trecerea timpului, senzația de oboseală, stres şi diverse tulburări fizice şi emoționale care afectează sănătatea.În plus, trebuie luat în considerare faptul că este una dintre zonele cele mai expuse la soare, toxine şi alți factori de mediu care au efecte negative asupra dermei.
Una dintre reflexiile acestui lucru este aşa-numitele pungi sub ochi, o inflamație a pleoapelor inferioare cauzată de retenția de lichide şi dificultăți de circulație. Deşi acestea nu sunt considerate o problemă de sănătate, mulți încearcă să le reducă astfel încât să nu îiafecteze estetic.
Din fericire, astăzi există multe tratamente cosmetice care vă permit să vă reduceți aspectul pentru a vă face ochii să pară mai tineri şi mai odihniți.
Cu această ocazie dorim să împărtăşim câteva remedii naturale care, datorită proprietăților lor, controlează inflamația şi hidratează pielea. Încercați-le cu încredere!

   Tonic natural de muşetel 

     Tonicul natural de muşețel este un produs considerat a avea proprietăți antiinflamatorii şi calmante.Dacă îi adăugăm petale de trandafir, vom obține un mare aliat care să aibă grijă de conturul ochilor şi de întregul ten.
Ingrediente 3 linguri de flori de muşețel (30 g)
6 petale de trandafir
1 pahar de apă (200 ml)
Cum se pregăteşte? 
Aşezați florile de muşețel şi petalele de trandafir într-o oală cu un pahar cu apă.
Puneți-l la fiert, reduceți focul şi lăsați-l să se infuzeze încă 5 minute.
După treceți-l printr-o strecurătoare şi păstrați-l într-un borcan.
Scufundați două bucăți de bumbac şi aplicați-le sub ochi cu un masaj uşor.
Nu este nevoie să clătiți.
Foloseşte-l în fiecare zi, dimineața şi înainte de culcare. 

   Ulei de migdale şi trandafiri 

     Unul dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru combaterea pungilorde sub ochi sunt migdalele. Acesta este un aliat pentru hidratare şi previne formarea ridurilor mici.
Dacă adăugăm câteva petale de trandafir, cu proprietăți analgezice vom crea o soluție naturală împotriva pungilor, cearcănelor şi a altor imperfecțiuni.
Ingrediente ½ cană de ulei de migdale dulci (120 g)
Petalele unui trandafir
Cum se pregăteşte? Aşezați petalele de trandafir în uleiul de migdale dulci pentru o zi.
După 24 de ore, filtrați uleiul şi păstrați-l într-un borcan de sticlă.
Umeziți o bucată de bumbac şi frecați produsul pe pungi.
Lasă-l până se absoarbe bine.
 

    Cartofi

     Sucul pe care cartofii îl conțin este antiinflamator. Se crede că poate fi utilizat şi împotriva pungilor sub ochi şi a afecțiunilor comune, cum ar fi acneea, deşi aceste informații nu au fost aprobate de niciun organism ştiințific.Idealul este să-l folosiți singur, deşi în cazul pielii uscate este indicat să-l combinați cu ulei de măsline.
Ingrediente 1 cartof
Cum se pregăteşte?
Se pasează un cartof până se obține sucul acestuia.
Aplicați produsul pe zonele inflamate şi lăsați-l să acționeze timp de 15 minute.
Clătiți cu apă călduță şi repetați-l de două ori pe zi.