Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Produse naturale de frumusete esentiale pentru vara

      Vara înseamnă o piele sănătoasă şi strălucitoare, dar şi un machiaj care să se potrivească tenului dumneavoastră, dar unul discret, care să vă arate frumusețea. Cel mai important este însă să alegeți produsele cele mai bune, care să vă asigure protecție.

    Folositi întotdeauna gel exfoliant pentru corp

      Un trup ca în reviste? E posibil, doar că odată ce vă veți expune la soare, e posibil ca acesta să fie unul din ce în ce mai aspru. De aceea, e important ca trupul să fie exfoliat aşa cum scrie la carte. În acest sens, folosit un gel special care să îndepărteze celulele moarte şi să elimine şi toxinele. Niciodată în timpul verii nu plecați de acasă fără să folosiți creme de protecție solară. Aveți mare grijă pentru că soarele nu doar că îmbătrâneşte pielea, dar poate dezvolta şi afecțiune foarte grave. De aceea, e important să folosiți produse cu FPS la fiecare două ore pe orice porțiune de piele care e expusă la soare, inclusiv urechi şi zonele din spatele gâtului. De asemenea, spun specialiştii, sub nici o formă nu trebuie să uitați să aplicați crema de protecție solară ori de câte ori mergeți să înotați.

   Nuantator pentru obraji şi buze 

     Vă place să petreceți o zi întreagă la piscină? Sau pe plaja, privind marea? Până la urmă, e visul oricărei persoane. Chiar şi pe plajă însă, nu trebuie să stați fără o față perfectă. Iar în acest sens, vă este de mare ajutor un nuanțator pentru obraji şi buze. Acesta reuşeşte în orice situație să vă scoată din impas, înviorându-vă tenul şi conferindu-i acesta culoarea de care are nevoie. În plus, doamnele vă vor invidia iar de la domni veți primi doar aprecieri. Uleiurile demachiante nu trebuie să lipsească din poşetă atunci când plecați la drum. Prin urmare, folosiți cu toată încrederea un demachiant pe bază de ulei, pentru că este cel mai bun pentru lunile de vară. Acesta reuşeşte să se întindă cu mare uşurință şi să îndepărteze orice urmă de cremă dar şi de transpirație. Dar şi excesul de sebum care orice ați face, tot apare zilnic. Nu uitați nici de loțiunile după plajă cu efect calmant. Acestea sunt perfecte pentru a linişti dar şi pentru a hidrata pielea şi totodată să vă ajute să vă vindecați arsurile solare.

   Încercati să aveti şi zile în care să nu vă machiati deloc

     Ce-ar fi dacă ați opta şi pentru zile în care să nu folosiți deloc nici un fel de machiaj? În momentul în care pielea este bronzată, nici nu mai aveți nevoie. Dacă totuşi nu suportați să stați fără make up, cea mai bună opțiune rămâne baza de machiaj. Astfel veți reuşi să arătați perfect, să fiți cu adevărat strălucitoare, iar machiajul nu va curge. În plus, baza de machiaj îndepărtează şi luciul şi sunt excelente în perioadele cu căldură excesivă. O pudră bronzantă face furori în perioada verii şi vă poate face să fiți din ce în ce mai frumoase. Şi chiar înlocuieşte bronzul natural, în cazul în care încă nu ați apucat să stați la soare. Aplicați pudră bronzantă în strat subțire pe obraji, dar şi mandibulă, umeri şi decolteu şi veți fi cu adevărat spectaculoase.