Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Proceduri pentru un ten sanatos

      Aveți la dispoziție cum cele mai bune metode pentru a scăpa de riduri şi a arăta perfect pe plajă.

   Optati pentru măştile cu alge marine

     Tenul dumneavoastră are nevoie de ajutor? Nu mai stați pe gânduri şi alegeți măştile pe bază de alge marine. Dar şi pe cele care conțin ingrediente naturale, respectiv uleiul de măsline şi de migdale, dar şi muşețel. Veți rămâne surprinse să vedeți cât de bine hrănesc pielea şi o hidratează. Doamnelor care au tenul gras li se recomandă măştile cu nămol. Acestea reuşesc în mod incredibil să hrănească şi să revitalizeze tenul, pe care îl şi curăță extraordinar de bine. Şi, un lucru demn de luat în seamă, nu atacă pielea. Pe de altă parte, specialiştii vă recomandă să evitați produsele cosmetice dar şi măştile care sunt pe baza vitaminei A în perioada verii.

   Masajul facial poate face minuni cu tenul dumneavoastra

     Pentru a avea în această vară un ten sănătos, optați pentru masajul facial. Este o procedură excelent de realizat care se va realiza săptămânal. Aceasta ajută la relaxarea muşchilor feței, dar şi la restabilirea echilibrului apei şi sărurilor. Ce spuneți de o mască cu iaurt? Este fenomenală, mai ales după zilele în care v-ați făcut de cap la plajă şi simțiți cum pielea se înroşeşte şi uneori chiar arde. Efect binefăcător are însă şi masca cu banane, care are rolul de a reduce rapid inflamațiile pielii şi a catifela tenul.
 

   Nimic nu poate fi mai bun decât o mască cu miere şi lămâie pentru ten

     Din cele mai vechi timpuri, bunicile noastre foloseau pentru ten cel mai bun tratament: mierea. Iar măştile cu miere sunt o binefacere pentru absolut orice fel de ten, fie el mixt, uscat, gras sau pur şi simplu îmbătrânit. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați un borcan cu miere, câteva lămâi şi să vă apucați de treabă. Luați un bol şi puneți în el miere apoi turnați câteva picături de lămâie. Amestecați cât puteți de bine şi mai turnați apoi câteva picături de zeamă de lămâie. În acest fel veți obține o pastă care nu e prea lipicioasă. Puneți apoi amestecul pe față şi păstrați o jumătate de oră. Efectul este absolut uimitor. Praful va fi înlăturat dar şi pielea moartă şi tenul curățat în profunzime. Acest tratament poate fi folosit o perioadă îndelungată şi, pentru că e o bogăție de vitamina C, va avea grijă de tenul dumneavoastră chiar şi în perioada rece a anului. O minunăție pentru vara aceasta este şi masca cu morcovi care vă îngrijeşte tenul şi vi-l hidratează. Dați pe răzătoare un morcov, apoi stoarceți prin tifon şi stergeți fața. Este fantastic pentru tenul obosit, care nu mai are prospețime. Pentru un efect maxim, amestecați morcovul cu caimac de lapte sau smântână. La rândul lor, castraveții sunt extrem de hrănitori. Tot ce trebuie făcut e să îi tăiați în feliuțe puțin mai groase, care să le aplicați pe față. Efectul? Hidratare şi prospețime.