Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Principalele beneficii ale somnului de frumusete

     Vă amintiți cum bunicile noastre nu renunțau niciodată la somnul de frumusețe? Aceştia ştiau că acesta ajută ochii să nu fie umflați şi plini de cearcăne şi să arătați mereu ca la 20 de ani. E posibil şi trebuie să țineți cont de aceste beneficii uriaşe pe care vi le aduce somnul de frumusețe.

   Ce se întâmplă dacă nu dormiti?

     Somnul, spun specialiştii, are beneficii extraordinare şi este esențial pentru a vă păstra sănătatea. După un somn bun ne simțim întotdeauna plini de vitalitate şi suntem capabili să facem față oricărei provocări ale vieții. Tot somnul este cel care ține bătrânețea departe dar şi apariția diabetului zaharat. Tot specialiştii spun că în timpul somnului, celulele unei persoane se autorepară. De asemenea, imunitatea creşte dar şi metabolismul în momentul în care aveți un somn bun.

   Vă ajută să aveti un ten sănătos

     Dacă vă doriți un ten sănătos, care să arate impecabil, atunci sub nici o formă nu uitați de somnul de frumusețe. De altfel, oricâte creme va folosi o femeie, nimic nu se compară cu cele şapte ore pe care le doarme noaptea. Importante nu sunt însă doar numărul de ore, dar mai ales cum sunt acestea dormite. Specialiştii vă recomandă totodată să încercați să nu depăşiți ora 23.00 atunci când vine seara. Atunci când vă întoarceți de la servici, nu e neapărat nevoie să dormiți, pentru că s-ar putea să nu o mai faceți noaptea. Însă relaxați-vă măcar o jumătate de oră. Iar dacă Moş Ene vine pe la gene, cele zece minute pe care le dormiți pot fi mult mai importante decât orice.

   Lipsa de somn duce la nervozitate

     S-a întâmplat să veți zile în care vă simțiți nervoşi şi anxioşi, dar vi se pare că nu aveți nici un motiv întemeiat? Nu cumva nu ați dormit bine noaptea şi nu ați realizat până acum acest lucru? Nu uitați că doar cinci ore pe noapte nu sunt deloc suficiente pentru a vă păstra sănătatea şi optimismul. Luați în seamă şi faptul că odată ce sunteți privați de somn, e posibil să vă îngrăşați, pentru că oboseala vă faceți fără să vă dați seama să consumați cât mai mult alimente, dar şi dulciuri. Pe de altă parte, pentru a vă bucura cât mai mult de somnul de frumusețe, e recomandat să folosiți diferite creme sau loțiuni. Pentru un somn de calitate, înainte de a adormi e bine să ascultați o muzică de calitate, cea mai bună fiind muzica de meditație. De asemenea, faceți o baie fierbinte, aromată, care să dureze minim 20 de minute. Vă sunt utile ierburile aromate, rozmarinul, lavanda, ienupărul, uleiul de iasomie, muşețel sau lemnul de trandafir. Apelați şi la ajutorul exercițiilor fizice după ce vă treziți. Şi nu ratați pentru nimic în lume un mic dejun consistent, unde să consumați doar mâncare sănătoasă. Nu în ultimul rând, trebuie să ştiți că somnul de frumusețe face ca acneea să dispară, iar afecțiunile pielii vor fi, de asemenea, vindecate. De asemenea, bolile grele nu se vor lipi niciodată de dumneavoastră.