Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Modele de unghii la modă în 2022

     Reprezentantele sexului frumos care sunt mereu în pas cu noile tendițe şi nu îşi permit niciodată să iasă din casă fără machiaj, manichiură, coafură ori alte componente ale imaginii ideale vor urmări întotdeauna noutățile în materie de nail art design, care se schimbă de la an la an, precum şi de la sezon la sezon.
     Menționăm încă de la început că simplitatea şi naturalețea nu au fost anulate, însă avem idei de modele ideale şi pentru cele dintre voi care optați de fiecare dată pentru unghii la modă într-un design extraordinar, completând aspectul dvs. la fel de spectaculos. Pentru dvs., am ales acele modele de unghii la modă în 2021 – 2022 al căror design prezintă diferite stiluri, forme.

   Cu ce tendințe şi sfaturi vine 2022 în materie de manichiură?

   Unghii de Crăciun roşii şi aurii

     Tema tipică de Crăciun pe unghii: roşu şi auriu împreună pentru o … manichiură stelară!

   Unghii de Crăciun 2021-2022 cu sclipici

     Strălucirea nu poate lipsi în timpul sărbătorilor de Crăciun! Incearcă o manichiură cu ojă semipermanentă cu sclipici auriu aplicată doar pe varfuri.

   Unghii de culoare alb murdar

     Pentru o dispoziție de iarnă nail art dedicată iubitorilor de zăpadă!

   Arta unghiilor naturale

     Pentru cele care iubesc arta unghiilor simplă şi sofisticată. Optați pentru  o ojă în nuanțe de nud, cu un ton gri sau mov, şi o decorație pe cadru cu o ojă neagră. Pentru a da o notă de luminozitate, puteți alege şi nişte sclipici.

   Unghii scurte de gel roşu

     Unghiile roşii sunt cea mai clasică alegere pentru a sărbători Crăciunul. Fă-le mai speciale cu o singură decorație pentru unghii.

   Unghiile de Anul Nou

     Toate variantele unghiilor cu tematică aurie sunt perfecte, de la efectul de sclipici până la lustruirea oglinzii metalice cu micro decorațiuni pentru un finisaj multicolor.

   Unghii de Crăciun albastre şi argintii

     Albastru şi argintiu, combinația de culori câştigătoare pentru doamnele şi domnişoarele care doresc să se abată puțin de la roşul obişnuit.