Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Microblading - sprâncene

     Orice femeie visează să aibă sprâncenele din reclame. La prima vedere pare un lucru greu de realizat, însă există o tehnică care face cu adevărat minuni. Este vorba de microblading. Tot ce trebuie să ştiți aflați din aceste articol.

   Perfect pentru persoanele care vor să reconstruiască pe deplin sprâncenele

     Dacă până acum nu ați auzit de microblading, e cazul să o faceți. Pentru că această procedură e tot ce aveți nevoie pentru ca sprâncenele dumneavoastră să fie pe deplin reconstruite. În plus, această tehnică corectează sprâncenele, iar firele desene sunt identice cu firele reale ale sprâncenei. Tehnica este excepțională pentru doamnele şi domnişoarele care au sprâncenele rărite, sau pentru cele care vor să doar să adauge o arcadă. Rezultatele sunt cu adevărat incredibile, iar sprâncenele par 100% naturale.

   Ce înseamnă microblading?

     Pentru femeile care nu ştiu, tehnica de microblading se realizează folosind un stil special. Cu ajutorul acestuia specialistul desenează firele de păr, bineînțeles în forma şi de grosimea firelor de păr naturale pe care le aveți. Pentru că efectul este natural, acestea vor fi desenate doar în sensul de creştere al firelor de păr naturale. Nu este deloc un proces dureros, dar va trebui să aveți răbdare în jur de două ore, pentru ca la final să fiți extrem de mulțumite. Veți fi uimite de rezultat şi, în plus, această tehnică o veți face doar odată la... trei ani. Aşa că merită tot efortul. Pentru început, specialiştii vor alege împreună cu dumneavoastră care urmează să fie forma potrivită fizionomiei dumneavoastră. De asemenea, vor fi atenți la culoarea pe care urmează să o aibă sprâncenele, astfel încât să nu existe o discrepanță între tenul şi culoarea naturală a părului.

   Cum are loc o şedintă?

     Înainte ca o şedință de microblading să înceapă, pe zona respectivă va fi aplicată o cremă anestezică. În acest fel, nu veți mai simți absolut nimic, va fi doar ca o înțepătură de țânțar. Cât priveşte procesul de vindecarea acesta durează între 25-30 de zile. După o lună, e nevoie să veniți din nou la cabinet, pentru că e nevoie de o şedință de retuş, care va dura până într-o oră. De asemenea, veți mai avea nevoie de retuş odată pe an. În rest, sprâncelele realizate cu microblading nu au nevoie de nici o îngrijire specială, aşa că vă puteți bucura de viață în continuare.

   Ce trebuie să faceti înainte şi după şedinta de microblading?

     Specialiştii vă recomandă ca înainte de microblading să nu consumați alcool timp de 24 de ore. De asemenea, cu două ore înainte de procedură nu e bine să consumați cafea, coca cola sau ceai. Hidratați cât mai bine şi exfoliați zona cu câteva zile înainte de procedură. După ce ați făcut microblading, nu aveți voie să intrați în contact cu apa. Vi se vor forma nişte cojițe. După ce acesta au căzut, e important să folosiți o cremă cu protecție UV. De asemenea, nu trebuie să mergeți la piscină, spa. E important să ştiți că odată ce veți intra în contact cu clorul din apă, culoarea sprâncenelor va fi afectată. Nu vă expuneți la soare şi la solar. Utilizați cât mai des o pălărie şi ochelari de soare mai mari. Nu folosiți creme sau alte produse cosmetice, pentru că riscați să scoateți pigmentul.