Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Manichiura semipermanentă, un trend în 2021

     Dacă vreți ca unghiile dumneavoastră să arate cu adevărat impecabil, manichiura semipermanentă este tot ce aveți nevoie c să fiți spectaculoase. Ce este manichiura semipermanentă, ce avantaje şi dezavantaje are, aflați în rândurile de mai jos.

   Cel mai mare avantaj este rezistenta în timp

     Doamnele şi domnişoarele adoră manichiura semipermanentă şi aceasta este în 2021 în top. Aceasta se obține cu ajutorul unui tip de ojă care este foarte rezistentă şi a unei lămpi UV, ce a fost realizată pentru asemenea procedură. Cel mai mare avantaj al manichiurii semipermanente este că rezistă mult în timp. De aceea, timp de trei săptămâni nu veți avea grija unghiilor, acestea arătând impecabil. În plus, specialiştii spun că este şi mult mai puțin nocivă pentru unghii. În plus, în acest moment există o varietate de culori aşa că, indiferent de sezon puteți fi fericite.

   Nu se crapă şi nu se cojeşte

     Oja vă sare mereu de pe unghii şi se cojeşte? Nu veți mai avea parte de aşa ceva dacă veți opta pentru manichiura semipermanentă. Aceasta se va aplică extrem de uşor şi se îndepărtează la fel de simplu, doar folosind un dizolvant special. Cât priveşte întreținerea, e tot ce aveți nevoie. În momentul în care unghia a crescut, nu trebuie decât să mergeți la salon şi acolo specialistul în nails ştie exact ce aveți nevoie.

   Care sunt dezavantajele manichiurii semipermanente?

     Şi atunci care să fie dezavantajele acestui tip de manichiură? Nu sunt, vor spune doamnele şi domnişoarele. Doar că odată la câteva săptămâni trebuie să vă sunați manichiurista şi să faceți o programare la salon. Ce-I drept, acest lucru nu constituie un efort, ci o binefacere de care orice femeie are mare nevoie. Pe de altă parte, oamenii de ştiință susțin că razele ultraviolete sunt nocive pentru piele, de aceea expunerea îndelungată la ele poate să provoace diverse probleme. Acesta este motivul pentru care se recomandă perioade în care unghia să respire şi să nu mai fie absolut deloc expuse la UV. Dacă vreți o manichiură semipermanentă de calitate mergeți doar la specialişti. Nu trebuie să uitați niciodată că o unghie perfecta are nevoie de produse calitative. 

   Instrumentarul pentru manichiură semipermanentă trebuie sterilizat

     În altă ordine de idei, e extrem de important ca instrumentarul pentru manichiură semipermanentă să fie mereu sterilizat ca la carte. O atenție sporită se acordă pilirii unghiei naturale. În cazul în care se insist prea mult, unghia naturală se poate subția şi atunci veți avea parte de alte probleme. Dacă unghiile dumnevoastră sunt sănătoase atunci puteți folosi oja semipermanentă o perioadă îndelungată. În cazul în care apar anumite afecțiuni şi chiar boli ale unghiei, e momentul să întrerupeți aplicarea cu ojă semipermanentă. Dacă aveți unghiile date cu ojă permanentă puteți face orice vă doriți. E indicat însă să folosiți mănuşi atunci când intrați în contact cu substanțe chimice sau degresanți. Chiar dacă ojă semipermanentă este elastică şi flexibilă, aveți grijă la accidentele casnice. Atenție! Dacă unghiile dumneavoastră sunt fragile sau subțiri, acest tip de manichiură nu este cea mai bună soluție.