Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Manichiură pentru festival

     Viața înseamnă mult mai mult decât unghii plictisitoare. Şi pentru că festivalurile se apropie nu puteți rata ocazia de a străluci cu o manichiură proaspătă, care va adăuga un plus ținutei dumneavoastră. Iată cele mai spectaculoase modele pentru festivaluri.

   Unghii holografice pentru festivaluri îndrăznete

     Modele grafice? Se potrivesc de minune atunci când toți prietenii se strâng şi petrecerea începe. Specialiştii vă îndeamnă să alegeți culori puternice şi contrastante şi bineînțeles diferite forme şi modele. Şi nu uitați de unghiile cu modele CD holografice. Este un trend care a fost la mare vogă în perioada anilor 1990 şi care, iată, s-a reîntors. Vi se pare ceva extrem de greu? Nicidecum. Tot ce aveți nevoie este un pigment special realizat din mici particule reflectorizante. Tot ce trebuie să faceți este să colorați unghiile, apoi să aplicați acest pigment. Un gel la final pentru a etanşa totul şi veți avea unghiile perfecte.

    Unghii perlate

     Ca să fiți cu adevărat remarcate la un festival, nici design-ul alb nu trebuie lăsat deoparte. Colorați unghia cu un lac cât mai pal, apoi puneți puțin alb pe una dau două unghii. Finalul este cel aşteptat. În plus, această manichiură se potriveşte şi pentru birou. Dacă festivalul este mai luxos, atunci vi se potriveşte manichiura cu unghii perlate. Aşa că, pur şi simplu aplicați mici perle pe unghii. Puteți opta fie să le puneți la cuticule, fie să acoperiți întreaga unghie. Cu siguranță, prietenele nu s-au gândit la aşa ceva şi vor fi invidioase.

   Unghii Gingham

     Nu ați auzit de aşa ceva? Pentru doamnele şi domnişoarele care nu au auzit de aşa ceva, unghiile Gingham sunt extrem de căutare. Şi se realizează foarte uşor. Pur şi simplu pe vârful unghiei se va imita materialul popular. Nu uitați nici de unghiile chevron. Adică acele unghii zigzag, care sunt foarte simplu de făcut acasă. Nu vă trebuie decât două nuanțe de polish, banda lipicioasă şi puțin talent. Este o manichiură retro care va face furori. Cât priveşte unghiile animal print, specialiştii în nails spun că această tendință nu va dispărea niciodată. Priviți manichiura Arianei Grande şi a lui Kendall Jenner şi veți înțelege care e motivul.

   Pentru festivaluri alege şi liniile ascutite

     Jucați-vă cu geometria cât puteți de mult, alegând liniile ascuțite pe unghii sau orice fel de modele cu pătrate sau alt design. Ce înseamnă manichiura vârful dublu french? O abordare modernă a manichiurii french, dar de data aceasta veți adăuga o linie în plus. Este pur şi simplu spectaculoasă. Din ce în ce mai mult se poartă manichiura cu o unghie diferită. Puteți să vă jucați cum vă pofteşte inima şi să transformați acea unghie într-o operă de artă. Posibilitățile sunt multe şi o variantă mult căutată este ca unghia care vreți să fie vedetă este metalică. Nu în ultimul rând, pentru a purta pe unghii ceva ieşit din comun, manichiura Galaxy este tot ce aveți nevoie. Sunt extraordinar de uşor de făcut acasă şi dacă nu aveți inspirație vă puteți inspira după tutorialele de pe Youtube.