Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Make-up pentru festival

     Indiferent dacă sunteți un guru al machiajului sau începătoare, a reuşi să arătați fantastic la un festival, pare la prima vedere un lucru aproape imposibil. Iată câteva idei din care vă puteți inspira pentru a arăta spectaculos.

   Cowboy spatial

     Cum să fiți remarcate fără prea mult efort? Ce spuneți de un machiaj de cowboy spațial? Cu siguranță nu ați auzit de aşa ceva până acum, dar iată cât de simplu poate fi. Tot ce aveți nevoie să aveți în casă un iluminator roz şi să folosiți nişte detalii albe. Dacă mai puneți şi o pălărie cu boruri mari şi nişte cercei, sunteți perfecte. Ce spuneți de un machiaj pentru festival în culori de mov? Nu spuneți nu unui astfel de make up pentru că veți fi remarcate atât ziua cât şi noaptea. Pe de altă parte, domnişoarele cu tenul perfect vor fi şi mai frumoase dacă vor alege pentru festivaluri machiajul cât mai natural. Bucurați-vă de tinerețe şi nu depăşiți măsura. Dacă vreți să întoarceți capetele, un machiaj curcubeu este tot ce vă trebuie. Dacă nu ştiți cum să-l faceți, aveți la îndemână pe youtube o sumedenie de tutoriale excelente. 

   Alegeti machiajul cu tatuaje aurii şi veti străluci

     Femeile care optează pentru machiajul cu tatuaje aurii cu siguranță nu vor trece neobservate. Pur şi simplu machiați-vă cum vă pofteşte inima şi aplicați pe frunte câteva tatuaje şic. Rezultatul final vă va uimi chiar şi pe dumneavoastră. Rimelul nu lipseşte niciodată, dar de data asta nu îl mai alegeți pe cel negru. Un rimel roz, roşu, mov, albastru sau verde totdeauna vă va scoate din anonimat. Când vine vorba de un festival, sclipiciul poate să fie din belşug. Nimeni nu va spune nimic ba, din contră, prietenele vor dori să vă calce pe urme. Alegeți machiajul care consideră că vă prinde cel mai bine şi aruncați apoi cu mult sclipici. Veți fi la înălțime. Ruj verde? De ce nu? La festival, aveți dreptul să încercați orice doriți. Iar buzele îndrăznețe vor fi mereu în centrul atenției. În plus, amintiți-vă de anii 1990, pentru că de atunci s-a păstrat acest tip de machiaj vibrant. Aşadar, rujuri corai, prună, albastru sau orice altă culoare ați dorit să alegeți, este tot ce aveți nevoie. 

   Protejati-vă totdeauna tenul 

      Specialiştii spun că, machiajul în stilul Cleopatrei nu se va demoda niciodată. Şi este extrem de potrivit pentru un festival în aer liber. Tot ce trebuie să faceți este să evidențiați ochii cu ajutorul tuşului negru, care să fie aplicat astfel încât să se continue de la colțul interior al ochiului până la cel exterior. La orice festival ați participa vă puteți juca cu imaginația şi se acceptă să purtați orice fel de make up. Dar indiferent ce ați alege, nu trebuie niciodată să uitați să vă protejați tenul. Însă fondul de ten dar şi baza de machiaj trebuie să conțină un factor de protecție solară, cel puțin SPF 15. De asemenea, fondul de ten e important să fie cât mai lejer şi rezistent la apă, pentru a rezista pe față un timp cât mai îndelungat.