Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Machiajul pentru plajă sau piscină

     În cazul în care v-ați hotărât să alegeți a doua variantă, atunci vă vor fi de un real folos sfaturile noastre pentru a alege un machiaj lejer. Dar care să vă scoată în evidență frumusețea.

   Folositi doar un fond de ten cu factor de protectie

    Aşteptați cu nerăbdare momentul în care să vă relaxați la piscină, dar nu ştiți ce machiaj s-ar potrivi cel mai bine? Primul lucru care să vă atragă atenția este folosirea unui fond de ten cu factor de protecție solară, cel puțin SPF 15. De asemenea acesta e important să fie rezistent la apă şi cât mai lejer cu putință. Acesta va fi aplicat folosind mişcări circulare. De data aceasta, nu veți avea nevoie de pudră. Atenție sporită şi la cum adaptați culoarea fondului de ten la noua culoare a pielii dumneavoastră. Pentru că veți fi extrem de fericite că v-ați bronzat! Ca atare, aveți nevoie de o nuanță mai închisă decât cea purtată anterior.

   Un rimel rezistent la apă vă scoate din probleme

    Dacă nu vreți ca rimelul să curgă şi să vă creeze disconfort, e important să alegeți unul rezistent la apă. În plus, odată ce veți alege un astfel de rimel, rimelul va sta la locul său şi dacă fața dumneavoastră transpiră. Un produs indicat este cel cu vitamina E şi alge marine, care îi amplifică totodată rezistența şi strălucirea culorii.

   Ce farduri să folositi pentru piscină?

     Aveți în gând să mergeți la piscină şi să asortați la costumul de baie farduri strălucitoare? E foarte bine, mai mult puteți opta şi pentru ceva decorații pentru pleoape. Cele mai bune sunt fardurile cremoase, care au o rezistență mai mare la transfer. Nu uitați să vă definiți sprâncenele, folosind un gel de sprâncene, bineînțeles şi el rezistent la apă. Cât priveşte finisarea machiajului, cele mai indicate sunt blush-urile cu textură cremoasă. Fiți atente când le folosiți să respectați fizionomia feței. La capitolul buze, se recomandă să folosiți culori naturale, iar rujul să fie, de asemenea, rezistent la apă. Pe de altă parte însă, se acceptă şi buzele senzuale, în nuanțe de struguri roşii şi, de ce nu, movul prună.

În vara lui 2021 se poartă unghii delicate şi feminine

Sub nici o formă nu trebuie să uitați de unghii. În vara acestui an optați pentru cele delicate, în culori cât mai naturale. Bineînțeles, accentul va fi pus pe manichiura french, la mare căutare fiind cea roz pal şi latte, dar şi culorile sidefate. Foarte important este să aveți mereu la dumneavoastră şervețele uscate cu care să tapotați pielea, pentru ca machiajul să rămână intact. Când alegeți produsele pentru un machiaj de vară în tendință, trebuie să fiți foarte atente. Specialiştii vă recomandă să optați pentru care ajută la refacerea pielii care sunt expuşi factorilor de mediu. Nimic nu e mai important pentru ten decât să atenuați aspectele inestetice care sunt datorate factorilor nocivi la care acesta este supus zilnic.