Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Machiaj pentru Mireasa

     Cel mai frumos make up de mireasă

pentru 2021

     Visul oricărei domnişoare este să devină mireasă, iar make-up-ul pentru acest eveniment trebuie să fie unic. Iată care sunt secretele celui mai frumos make up pentru mireasa anului 2021.


     Roz, crem şi bej pentru un machiaj sofisticat

     Pentru 2021, specialiştii în make up recomandă viitoarelor mirese să renunțe la fardurile stridente şi să opteze pentru cele blânde şi lejere. Cele mai folosite nuanțe de farduri sunt roz, bej, crem, dar şi piersică, care îi vor pune în evidență frumusețea. Şi în cazul make-up-ului de mireasă, accentul se va pune pe ochi. Aşa că, smoky eyes va fi la mare căutare.

     Ruj bordeaux sau marsala pentru o mireasă de exceptie

     Dacă optați pentru un ruj roşu ca sângele, trebuie să fiți foarte atente la tonul pielii. De aceea, se cere ca tenul să fie 100% perfect. În acest caz, make-up-ul ochilor se va opri la umbre de bej sau alte nuanțe neutre. Pe de altă parte, în 2021 se poartă şi rujul în nuanțe de bordeaux, prune, vin, mandarină dar şi marsala. Veți străluci pur şi simplu şi nimeni nu-şi va putea lua ochii de la dumneavoastră.

     Puteti folosi un fard bronzant

     Cât priveşte fondul de ten, e bine să optați pentru unul potrivit tenului dumneavoastră. Dacă aveți o rochie de mireasă decoltată, e necesar să dați cu fond de ten şi în zona gâtului. De asemenea, anticearcănul trebuie să fie tot în culoare şi textura potrivită tenului. Puteți folosi cu toată încrederea şi un fard bronzant, iar pentru un aspect fresh un blush în nuanțe de piersică sau roz. E foarte important să ştiți că pentru a finaliza make-up-ul de mireasă trebuie să utilizați doar produse cosmetice profesionale, fără să faceți nici cel mai mic rabat de la calitate. Doar astfel veți reuşi să ascundeți micile defecte şi imperfecțiuni şi să fiți cu adevărat în centrul atenției.