Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Machiaj in functie de culoarea parului

     Cum să asortati make-up-ul

     la culoarea părului



     Sigur, e amuzant să vă jucați cu tot felul de machiaje, însă s-ar putea să aveți surpriza ca nu toate să vă „prindă” la fel de bine. Pentru că este extrem de important să ştiți cum să asortați make-up-ul la culoarea părului.

     Nuantele delicate de roz sunt perfecte pentru doamnele cu păr blond auriu

     Cele mai apreciate femei, blondele, vor arăta bestial dacă vor alege make-up-ul potrivit. Se recomandă să evite pe cât posibil fardurile închise la culoare, pentru că vor da un aer mult prea sever şi să opteze pentru cele calde, pastel. Aveți ochii căprui? Pentru un make-up de zi excelent vă sunt de ajutor fardurile deschise gri, maro, bej, auriu. Pentru seară, veți fi remarcate dacă veți alege tonurile de albastru mediu şi închis, minunatul albastru electric, dar şi mov, indigo şi prună. Blondele cu ochii verzi vor trezi interesul domnilor dacă vor alege un make up în nuanțe neutre de gri, combinație de lila cu gri sau un mov de intensitate medie. Auriul va fi atuul blondelor care au ochii albaştri. Blondele vor merge la sigur cu rozul în ceea ce priveşte alegerea rujul, mai ales dacă au culoarea părului blond-auriu. În cazul în care ați ales blondul oxigenat, vi se potriveşte cel mai mult un ruj roşu, cu nuanțe albăstrui. Obrajii vor fi machiați cu roz pal sau nectar.

     Mov, bleumarin pentru doamnele cu păr şaten deschis

     O culoare de păr adorată de doamne şi domnişoare în orice perioadă a anului este şatenul deschis. Numai că va trebui să fiți extrem de atente ce make up folosiți, întrucât această culoare de păr dă senzația de cele mai multe ori că aveți un ten tern. Drept urmare, e important să fie luminat folosind tonuri vii şi culori neutre. Specialiştii spun că doamnele cu păr şaten deschis şi ochi căprui vor arăta extraordinar dacă vor folosi pentru make-up-ul ochilor nuanțe de bej, maro, violet, indigo, bleumarin, prună, verde mediu şi, de ce nu, chiar şi negru. Chiar dacă vă place verdele deschis, bleu, lila sau gri, ar fi bine să le evitați. Dacă sunteți şatene deschis şi aveți ochi verzi, veți fi strălucitoare dacă veți alege un make-up maro-ciocolatiu sau mov în orice nuanță. Movul intens este tot ce le trebuie şatenelor cu ochi albaştri dacă vor să aibă o seară de vis. În timpul zilei, ar fi indicat să folosiți maro-ciocolatiu. Un roz auriu pentru machiajul obrajilor şi un ruj roz zmeură şi aveți garanția că veți fi pe primul loc în topul celor mai frumoase şi îngrijite femei.

     Tonuri neutre de bej pentru doamnele cu părul negru

     Negru ca abanosul sau şaten închis? În general, negrul reuşeşte să facă tenul mai aspru, de aceea aveți nevoie să ştiți ce culori să folosiți pentru un make up reuşit. Brunetele cu ochi căprui îşi scot în evidență frumusețea odată ce vor folosi pentru zi nuanțe neutre de maro. Pentru o seară romantică alegeți un machiaj în nuanțe de albastru electric, bleumarin, verde închis, mov, violet, prună sau roz pal. Rozul, pruna, movul şi indigoul sunt recomandate şi brunetelor cu ochi verzi dacă au o întâlnire la ceas de seară. În schimb, la make-up-ul de zi se vor opri la tonuri neutre de bej şi maro. Aceleaşi tonuri neutre li se recomandă brunetelor cu ochi albaştri ziua, iar seara pot alege între negru şi gri. Dacă iubiți eye-liner-ul folosiți unul maro închis sau gri antracit. Rozul maroniu îl veți utiliza pentru a avea obraji de prințesă, iar rujul maroniu spre roz vă va pune în evidență toate trăsăturile frumoase.

     Buze piersică pentru roşcate

     Focoasele roşcate trebuie să acorde o atenție sporită calității make-up-ului şi culorilor folosite. În plus, trebuie să ştiți că părul roşcat, care este atât de viu, nu rezonează deloc bine cu mult fard. Nu alegeți nici un make up prea luminos, pentru că veți arăta aşa cum nu vă doriți niciodată. Păr roşu şi piele deschisă? Maro-ul şi verdele închis vă fac pur şi simplu să radiați de frumusețe. Dacă sunteți roşcate cu ochii căprui, verdele va arăta foarte bine, dar şi mov-ul sau prună, pentru seară. Un machiaj de zi va cuprinde nuanțe de bej, crem, maro-ciocolatiu şi arămiu. Dacă sunteți posesoarele unor superbi ochi verzi sau albaştri, evitați pe cât posibil să folosiți make-up-ul măsliniu. Dumneavoastră vi se potrivesc nuanțele de maro, dar şi bronz, cupru şi gri închis. La care să asortați un rimel tot maro. Niciodată fard de obraz roz pentru roşcate, ci doar nuanțe de piersică, care să aibă şi unele tonuri de maro. Cele mai spectaculoase buze ale roşcatelor vor fi cele în tonuri de culoarea piersicii sau afine. Eyeliner-ul trebuie să fie, evident, tot maroniu închis, dar se acceptă şi maroniul roşcat.

     Auriu pentru doamnele cu părul gri sau alb

     Părul gri se pare că este la căutare în ultimii ani în rândul doamnelor şi domnişoarelor. Celor cu ochi căprui le este de ajutor un make up în tonuri medii de maro, auriu sau rozaliu-galben. Cu adevărat fantastic vor arăta doamnele cu păr gri şi ochi verzi, dacă vor folosi fardurile gri. În schimb, cele cu ochii albaştri trebuie să opteze pentru nuanțe deschise de bej, crem şi gri. Întotdeauna eyeliner? Dacă vă place, e alegerea dumneavoastră, însă trebuie să fie albastru marin sau albastru ardezie. Un blush corai şi nişte buze roz aprins, corai sau roz pal întregesc imaginea de femeie perfectă. Cât priveşte conturarea sprâncenelor, evitați culorile închise, pentru că vă va schimba fizionomia feței. Vă este de ajuns un creion maro-roşcat, care oferă luminozitate şi expresivitate feței. Nu uitați că machiajul părului roşcat afişează întotdeauna mister şi extravaganță.