Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Machiaj de Primavara

     Make up de primăvară: ochi colorati, iluminati de pietricele minuscule pe coltul exterior

     Ce anotimp vă vine în minte când vă gândiți la culorile pastelate? Cu siguranță, primăvara. Dar make-up-ul pentru primăvara lui 2021 înseamnă şi ochi colorați în culori intense, de la albastru intens la cel pal, delicat, sau nuanțe superbe de smarald.

     În trend se află nuantele de scortişoară şi rugină, cu finisaje mate

     În capitalele mondiale ale modei, Milano, Londra şi New York cei mai buni profesionişti în make up au dat startul „distracției” pentru primăvara lui 2021. La unison, toți au pus accentul pe machiajul ochilor. Specialiştii recomandă nuanțe strălucitoare, spectaculoase, cele mai populare fiind rozul, piersica, dar şi tonurile de albastru sau culoarea măslinei. Un accent deosebit se pune pe nuanțele de albastru, de la cel vibrant la cel delicat, cu care veți putea crea machiaje reuşite. Dar pentru a fi la modă în acest an, orice doamnă şi domnişoară va trebui să opteze şi pentru umbre de culoare.

     Trebuie să fiți însă foarte atente. Dacă vă colorați ochii intens, buzele trebuie să rămână nude. Nimic nu va arăta mai bine în primăvara asta ca ochii colorați în culorile calde ale pământului, drept urmare alegeți fardurile orange, scorțişoară, rugină, cu finisaje mate. Toți specialiştii spun că make-up-ul de primăvara vorbeşte de ochii de felină. Pentru realizarea cărora nu vă trebuie decât multă precizie, atenție şi un eyeliner negru de calitate.

     Glitter auriu şi argintiu

     Veți străluci asemenea fotomodelelor pe podium dacă în această primăvară veți folosi glitter-ul. Puteți alege diverse nuanțe, de la auriu şi argintiu până la verde strălucitor şi, de ce nu, pentru cele mai nonconformiste, roşu. Vă va da şi un sentiment de nostalgie şi vă veți redescoperi frumusețea, transformându-vă într-o adevărată prințesă. Lumea make-up-ului a decis ca în acest an ochii doamnelor şi domnişoarelor să fie împodobiți în colțurile exterioare cu pietricele mici. Aceste ştrasuri strălucitoare pot înlocui eyelinerul, iar dumneavoastră veți fi mai prețioase ca niciodată.

     Farduri maro pentru o femeie plină de mister

     Specialiştii propun pentru un make up al primăverii ca la carte şi fardurile maro, în combinație cu auriu, care definesc o femeie plină de mister. Desigur, la acest machiaj e indicat ca pielea să fie impecabilă, buzele în nuanțe de nude şi sprâncenele cât mai naturale. Ce puteți face cu creionul dermatograf? Puteți trasa aşa numitele săgeți fantezie.

     Cum pot arăta ochii în nuante portocalii? Sau roz?

     Pur şi simplu spectaculoşi. Creați şi experimentați acest make-up şi veți fi femei fatale. Specialiştii vă învață ca anul acesta să vă jucați cât puteți de mult cu machiajul de ochi, optând pentru nuanțe de lavandă şi argint.

     Gene extra lungi

     Dacă vreți să arătați cât mai natural cu putință, apelați la alte tendințe în make up pentru 2021. E vorba de aspectul nude.

     Cum a reuşit acest truc de machiaj, sa fie tot mai căutat în rândul vedetelor?

     Fiind atente la pielea hidratată, hrănită şi impecabilă în fiecare detaliu. Şi tot pentru această primăvară, pe podiumuri au fost văzute fotomodele care radiau, printr-un efect „umed” al tenului.

     Ce înseamnă asta? Că trebuie să folositi cremă hidratantă şi apă termală şi astfel fata va emana multă hidratare.

     O noutate în make-up-ul primăverii 2021 sunt genele extra lungi. Cum le creați? Utilizând rimel din belşug, dar şi combinând genele false cu tufturi sau doze suplimentare de rimel prelungitor. Totodată, specialiştii se distrează cu dermatografele negre. Asta înseamnă că puteți crea, asemenea acestora, tot felul de figuri geometrice, care să scoată în evidență frumusețea ochiului.

     Draping pentru obraz

     Cei mai buni profesionişti în make-up recomandă pentru această primăvară, dar şi pentru tot anul 2021, şi draping-ul. Aceasta este una dintre tehnicile de sculptură facială, care utilizează nuanțe diferite de farduri de obraz. Fiți însă atente. Pentru a avea un machiaj frumos în această primăvară, optați pentru un fard de obraz care să nu fie prea luminos. Combinând spectaculos nuanțele, veți putea să evidențiați pomeții, dar şi fruntea şi partea de sub sprâncene. Pentru ca fața să arate mereu proaspătă, nuanțele de roz şi piersică vă vor fi de folos, mai ales că vă şi întineresc vizual şi vă dă o nuanță de eleganță.
   

     Buzele ombre dau un aspect de volum

     Un make up spectaculos pentru primăvara lui 2021 sunt buzele luminoase. Veți putea folosi toate nuanțele de roşu, începând cu cel clasic, dar şi nuanțe superbe de fucsia. Dacă veți alege aceste culori, veți avea, cu siguranță, un farmec aparte. Un frumos şi delicat machiaj de primăvară poate fi făcut în nuanțe de roz.

     Puteți folosi doar fardul de obraz sau puteți completa cu fardul de pleoape în aceeaşi nuanță, ruj sau gloss. Pentru a finaliza machiajul de primăvară 2021 puteți utiliza şi paiete. Un must have vor rămâne şi fardurile de ochi, fardurile de obraz, rujuri şi gloss în tonuri de piersici. Vestea bună este că nuanțele de piersică sunt potrivite pentru toată lumea, oferind rafinament şi feminitate. Cine doreşte să se abată de la buzele tradiționale, o poate face în această primăvară. Veți putea crea efectul de „buze murdare”, care au culoarea concentrată în mijloc. Pe de altă parte, puteți opta pentru buzele ombre, care dau un aspect de volum.

     Gene lipite şi pistrui falşi

     Dacă până acum doamnele şi domnişoarele făceau orice pentru ca genele să arate perfect, în 2021 se poartă genele lipite, creându-se astfel efectul de „picioare de păianjen”. Specialiştii spun că această tendință de lipire a genelor nu este chiar nouă, fiind utilizată de ceva timp. Una dintre cele mai de impact tendințe make-up 2021 este liner-ul gros şi negru. Specialiştii spun că este un stil de machiaj care nu necesită complicații, se realizează uşor şi are avantajul de a oferi gravitate celei care l-a ales. Iar ochii înconjurați de negru sunt cu adevărat magnifici. Interesant pentru această primăvară este că puteți să încercați să vă faceți singură pistrui falşi. Da, se poate aşa ceva, odată ce veți folosi un ruj lichid mat, care vă va da un aer proaspăt. Simplitate, perfecțiunea tenului şi machiajul accentuat al ochilor. Acestea ar fi trei lucruri esențiale pentru ca anul acesta să fiți magnifice. Dar, indiferent care e stilul pe care vă hotărâți să-l abordați, este important să rezonați cu el.