Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Machaijul in functie de varsta

     Make up-ul, arma oricărei femei.

     Cum să vă machiati în functie de vârstă     Indiferent de vârsta pe care o are, o femeie vrea să strălucească. Veți fi frumoase şi seducătoare dacă veți alege make-up-ul potrivit oricărei vârste. Dacă la 15-20 de ani veți putea să folosiți tot ce vă doriți, nu acelaşi lucru veți face odată ce înaintați în vârstă, pentru că nevoile pielii se vor schimba. Fetele de 15 ani nu trebuie să-şi încarce fața Adolescența, cea mai frumoasă perioadă a unei femei, este momentul în care aceasta descoperă machiajul şi începe o adevărată joacă. Dar tinerele nu trebuie să utilizeze cosmeticele mamei, ci doar pe cele care sunt necesare vârstei lor. Pentru că majoritatea adolescentelor au probleme cu acneea, cele mai importante etape sunt curățarea şi hidratarea.

     Astfel, vor fi deschişi mai puțin pori şi fața va fi curată şi strălucitoare. La această vârstă nu aveți nevoie de mult make-up pentru că trebuie să vă puneți în evidență frumusețea pe care v-a dat-o natura. Puțină pudră şi fard de obraz şi genele rimelate sunt tot ce aveți nevoie ca să fiți remarcate. Dacă mai adăugați şi un gloss roz pe buze, sunteți cu adevărat superbă.

     Fetele de 20 de ani trebuie să evite fardurile de obraz maro sau cărămizii

     Nimic nu se compară cu viața la 20 de ani. Tenul nu are nici un fel de probleme, dar pentru a-l menține curat, nu uitați să hidratați pielea. Şi întotdeauna înainte de a începe make-up-ul, folosiți o cremă hidratantă. Atenție. Folosiți crème doar pentru vârsta dumneavoastră, nu cele pentru doamnele trecute de prima tinerețe.

     Se recomandă şi o bază uşoară sau, de ce nu, o cremă de culoare. Cât priveşte culorile, puteți opta pentru nuanțe intense, dar aveți grijă să nu vă îmbătrâniți prea devreme. Totul trebuie să fie cu măsură. Nu aveți nevoie de gene false, iar fardurile maro sau cărămizii nu sunt potrivite pentru o fată de 20 de ani. Pentru că şi fetele de această vârstă se confruntă tot cu acneea, pentru a face să dispară coşurile şi petele roşii, soluția cea mai potrivită e un corector verde. Ulterior, dați cu un fond de ten de o nuanță cât mai apropiată de culoarea tenului.
   

      Cearcăne la 30 de ani? 

      Le puteți ascunde cu un anticearcăn roz  Pielea arată fantastic la 30 ani doar dacă va fi îngrijită corect. Iar asta înseamnă să acționați atunci când se instalează primele semne de deshidratare. În caz contrar, pielea poate deveni lipsită de viață. Dacă aveți asemenea probleme, vă scoate din impas un iluminator, care va fi folosit înainte de a pune baza de machiaj. În cazul în care s-au instalat primele cearcăne, folosiți un anticearcăn roz. La capitolul culori, se pretează atât nuanțele de albastru, cât şi verde şi mov. Iar pentru a arăta spectaculos la o petrecere, efectele fumurii sunt indicate. Rujul roşu vă scoate întotdeauna din anonimat, iar cine doreşte un look natural, va opta pentru rujul nude. Aveți grijă la nuanțele închise de ruj, pentru că vă pot face să arătați mai bătrână cu 10 ani. Şi sigur nu asta vă doriți. Un make up mai încărcat se acceptă doar pentru seară.

     Make up fresh pentru doamnele de 40 de ani

     O femeie la 40 de ani ştie întotdeauna ce vrea. Drept urmare, are grijă de tenul ei şi foloseşte un machiaj care să o scoată în evidență. Iar acesta este make-up-ul fresh. Aveți grijă să vă păstrați privirea luminoasă. Dacă aveți pete, utilizați un make-up cu două tonuri mai deschise decât tenul. Aveți grijă să nu renunțați la tratamentele hidratante şi antiriduri, pentru că la această vârstă tenul are tendința să-şi piardă luminozitatea. Se va evita fondul de ten care conține multă pudră, pentru că nu face altceva decât să scoată ridurile în evidență. Nu trebuie să lipsească niciodată doamnelor de 40 de ani cremele contur pentru ochi. Dacă nu e neapărată nevoie să folosiți creionul dermatograf, nu o faceți, iar fardurile alese să fie în nuanțe calde.

     Baze de machiaj cremă pentru doamnele de 50 de ani

     Chiar dacă aveți 50 de ani, nu înseamnă că trebuie să puneți cât mai mult machiaj, în speranța că veți acoperi ridurile. Tenul îşi va reveni dacă veți folosi tratamentele faciale corespunzătoare. Specialiştii vă recomandă să renunțați la pudră şi să optați pentru bazele de machiaj cremă, care au rolul să lumineze fața. Nuanțele de farduri de ochi vor fi, fie neutre, fie calde. Nu trebuie să vă lipsească rimelul. Creion de contur pentru buze? De ce nu? Doar că trebuie ales unul în aceeaşi nuanță cu rujul. Pentru obraji se recomandă să combinați două culori: rozul în zona superioară a pomeților şi nuanțe pământii cu care veți marca zona osului. Un nu hotărât rujurilor închise sau fondului de ten mult prea deschis. Doamnele de 50 de ani vor radia cu ajutorul fondului de ten cu tentă roz.

     Farduri roz-piersică pentru doamnele trecute de 50 de ani

     Orice vârstă ați avea, make-up-ul este necesar. Cu o singură condiție: să alegeți cosmeticele cu multă atenție. Evitați însă pe cât posibil nuanțele închise, optând pentru nuanțe calde, neutre şi mate pentru ochi, dacă sunteți trecute de 50 de ani. Ar fi bine să evitați un fond de ten compact pudră, ci să optați pentru unul fluid, care se absoarbe rapid în piele. Fiți atente, pentru că fondul de ten nu trebuie să fie nici prea deschis, pentru că veți arăta palide şi îmbătrânite. De asemenea, renunțați şi la fardurile de obraz maro, cărămizii, pentru că îmbătrânesc şi optați pentru cele roz-piersică. Excelente sunt iluminatoarele, primerele sidefate, pentru că estompează ridurile şi fac privirea luminoasă. Nu alegeți rujuri prea închise la culoare şi evitați pe cât posibil dermatograful negru.