Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Laminarea sprancenelor

   Sprâncene neascultătoare? 

       Specialiştii spun că cea mai bună soluție este în acest moment laminarea acestora, de altfel, un must have al momentului. O soluție excelentă care vă oferă posibilitatea să aveți un aspect natural al sprâncenelor. În plus, nu doar doamnele pot beneficia de acest tratament, ci şi domnii cu sprâncene neglijente.

Firele inestetice ale sprâncenelor vor fi îmblânzite

       Aveți sprâncene rebele, pe care nu reuşiți să le potoliți? Sau vreți, pur şi simplu, să vă definiți sprâncenele? Puteți opta pentru laminarea sprâncenelor, un procedeu natural, care vă dau un aspect tineresc, păstrând totodată naturalețea feței. În plus, odată ce veți alege laminarea sprâncenelor, veți constata că firele existente vor fi regenerate. Ce înseamnă acest procedeu, pentru cei care nu ştiu? O tehnică inovatoare, inventată de ruşi care constă în netezirea firelor subțiri din sprâncene, dar ridicând şi părul într-o direcție verticală. La final, veți observa că aveți sprâncene care arată foarte bine şi sunt şi foarte netede. Orice persoană poate beneficia de acest tip de tratament, indiferent că are sprâncene subțiri, cu lacune sau foarte groase, ce necesită o pensare frecventă. Procedeul nu durează decât 45 de minute, perioadă în care vă vor fi aplicate substanțe naturale, care nu vă vor strica firul de păr, iar la final veți avea un contur natural. Este vorba de compuşi care conțin un cocktail de vitamine, respectiv vitaminele A, B, C, E, F şi K, dar şi pro-vitamine, adică vitaminele B5 şi B6, plus uleiuri naturale, colagen, keratină, dar şi glicerină şi acid hialuronic.

   Nu vă pensati acasă înainte de a începe procedura de laminare

       Potrivit specialiştilor, înainte de a veni la procedura de laminare, nu se recomandă să vă pensați, pentru că specialiştii urmează să vă facă anumite măsurători pentru a descoperi dacă sprâncenele sunt simetrice sau nu. Pentru început vă va fi aplicată keratina, pentru ca sprâncenele să se înmoaie. Ulterior, tehnicianul va pune pe sprâncenele dumneavoastră o cremă hrănitoare şi astfel va fi reconstituită structura părului. Sprâncenele vor fi periate, ceruite sau vopsite, depinde doar de dorința clientului şi de ceea ce consideră că este necesar pentru a arăta perfect. Persoanele cu goluri în sprâncene vor rămâne surprinse când vor observa efectul de umplere, dar fără să suporte durerea de la ace. Întotdeauna, înainte de începerea procedurii de laminare, tehnicianul va lua în calcul atât culoarea tenului, cât şi forma feței dumneavoastră şi, bineînțeles, distanța dintre ochi şi sprâncene. De asemenea, va fi atent la culoarea firelor de păr, intensitatea dorită, densitatea firelor şi forma pe care şi-o doreşte clientul. Fiecare substanță va fi lăsată să acționeze, iar tratamentul de regenerare va întări foliculii piloşi de la rădăcină.

     Care sunt beneficiile laminării sprâncenelor

       Odată ce apelați la această procedură, veți avea sprâncene perfect arcuite, ce vor contura perfect liniile feței. Astfel, nu veți mai folosi deloc nici creionul pentru sprâncene şi nici fard sau rimel ca să le faceți să arate aşa cum vă doriți. Iar asta înseamnă că nu veți mai pierde atât de mult timp cu machiajul sprâncenelor. E foarte important de ştiut că sprâncenele laminate vor avea o culoare foarte apropiată de cea naturală şi nu se va vedea absolut nici o diferență. Asta pentru că nuanțe este personalizată în funcție de culoarea tenului dumneavoastră. Totodată, nu veți mai pierde timp la pensat, iar fața dumneavoastră va arăta mult mai tânără. În funcție de cât de repede vă cresc firele de păr, veți reveni la specialist odată la patru-şase săptămâni. Cu alte cuvinte, puteți să apelați la acest tratament oricând veți avea nevoie, fără să vă fie frică că veți avea probleme. Pentru că tratamentul este natural, nu aveți nevoie după procedură de pauză sau de vreo restricție. De asemenea, trebuie să ştiți că tratamentul nu are efecte secundare şi nu se pune probleme nici de apariția iritațiilor. Tehnicienii susțin că pentru a păstra cât mai bine culoarea, să optați pentru o cremă cu SPF 30-50. Dacă însă stați mult la soare, e indicat să purtați ochelari mai mari care să vă protejeze de razele ultraviolete. Ca la orice procedeu de înfrumusețare, laminarea trebuie să fie făcută doar de un tehnician care foloseşte produse de calitate şi bineînțeles are grijă ca etapa să fie făcută corect.

   Paşii cei mai importanti pentru o pensare corectă

       Dacă însă nu preferați laminarea şi vă pensați singuri acasă, trebuie să cunoaşteți care sunt paşii cei mai importanți. Primul pas este să luați un creion pe care să-l aşezați drept, între colțul intern al ochiului şi partea exterioară a nării. Priviți vârful creionului şi vă veți da seama că de acolo trebuie să înceapă sprânceana. Din nou, aşezați creionul între colțul exterior al ochiului şi partea exterioară a nării. Tot vârful creionului va arăta locul unde se va termina sprânceana. Pieptănați apoi bine sprâncenele şi trasați uşor desenul. Firele de păr vor fi smulse doar în sensul natural de creştere, păstrând simetria. Dacă aveți fire de păr ce ies din rama făcută prin desen, tundeți-le. Pentru acest lucru, luați o periuță şi pieptănați sprâncenele în exterior. Ulterior, tăiați firele lungi. Iată şi un truc care vă va fi de mare ajutor. Specialiştii spun că pensatul ideal se face atunci când foliculii sunt deschişi, adică după ce ați făcut baie. Atunci, smulgerea firelor de păr va fi mult mai uşoară şi durerea aproape inexistentă. Dacă, totuşi, nu reuşiți să vă pensați după duş, aplicați un tifon cald pe sprâncene şi lăsați să acționeze câteva minute. Veți constata că porii se vor deschide. Pentru a îndepărta cât mai uşor firele de păr, aplicați în jurul sprâncenelor o cremă hidratantă. Sub nici o formă nu pensați sprâncenele excesiv, pentru că veți evita rezultate nedorite. Pe de altă parte, tehnicienii spun că sprâncenele negre nu se mai poartă pentru că vă îmbătrânesc. Trebuie aleasă o culoare cât mai naturală, care să dea luminozitate. Brunetelor le este  recomandat să-şi vopsească sprâncenele în două nuanțe mai deschise, adică fie şaten închis, fie şaten mediu. Concluzia e clară. Sprâncenele merită o atenție deosebită, dacă vreți să investiți în frumusețea dumneavoastră.