Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Cum sa-ti ingrijesti părul și barba

     Sfaturi de mare ajutor pentru domni. Cele mai bune soluții pentru a vă îngriji părul şi barba
Faceți parte din categoria celor care adoră să poarte barbă şi păr mai lung? Sunteți conştienți, desigur, de frumusețea dumneavoastră, de aceea trebuie să cunoaşteți şi care sunt cele mai bune metode pentru a îngriji aceste lucruri. Iată ce trebuie să faceți pentru a arătat cu adevărat spectaculos în orice situație.

   Alegeti un stilist care să ştie ce face

     Cel mai important lucru care trebuie făcut atunci când doriți să arătați ca în reclame este să alegeți un stilist care să aibă mâinile cu adevărat fermecate. Doar acesta va reuşi să facă în aşa fel încât părul dumneavoastră să arate spectaculos. Nu uitați că o tunsoare care să vă avantajeze forma feței e extrem de importantă pentru a fi cu adevărat cool. Următorul pas este să ştiți care sunt produsele ce vă sunt necesare, în funcție de textura părului.

   Cum trebuie să spălati părul?

     Nimic nu se compară cu un bărbat al cărui păr străluceşte. Folosiți doar produse de calitate, iar atunci când părul este îmbâcsit de la multe produse de styling, spălați-l aşa cum se cuvine. Adică şamponând şi clătind de mai multe ori, până ce părul este cu adevărat curat. Atunci când puneți pe păr gel, spumă sau orice altceva, folosiți o cantitate mică. Pentru ca produsul să fie cât mai bine distribuit pe păr, ar fi bine dacă înainte va fi încălzit puțin în palme. Aplicați din spate, pentru a nu avea surpriza că aveți mult prea mult produs în frunte. Apoi folosiți un uscător de păr şi în acest fel veți dobândi un aspect cu adevărat impecabil.

   Barba se va tunde doar uscată

     Mustață în secolul al XXI-lea? Bineînțeles, aceasta va fi mereu la modă. Sigur că în acest an, tendințele, spun specialiştii tind către un neglijent foarte bine studiat. Asta înseamnă că nu dumeneavoastră trebuie să vă ocupați de barbă, ci un stilist, care ştie ce să facă cu foarfeca şi pieptănul. Un lucru care trebuie neapărat să-l cunoaşteți este faptul că părul de pe față se va tunde totdeauna când este uscat. În caz contrar, riscați să se strângă când se va usca şi nu veți mai avea nici formă, dar nici lungime pe care v-o doriți. Ca şi părul, barba va trebui îngrijită cu produse speciale. Spălați însă părul facial pentru a evita mirosurile neplăcute dar şi apariția acneei. Iar pentru asta veți avea nevoie de un şampon special pentru barbă. Dar şi un ulei de calitate pentru a avea barba fină. Foarte bun pentru barbă este şi uleiul. Dacă îl veți aplica pe părul facial uşor umezit după duş, va arăta magnific. Tot ce trebuie să faceți este să turnați câteva picături de ulei în mâna şi să distribuiți pe toată suprafața. Nu uitați nici de balsamul pentru barbă, absolut necesar pentru ca firele rebele să nu vă facă viața un calvar. Dar, doar stilistul dumneavoastră este cel care vă poate îndruma către cele mai bune formule.