Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Cum sa te simti bine in corpul tau

     Sfaturi utile pentru a vă simti bine în corpul dumneavoastră

     Ca să fiți puternice şi nimic să nu vă pună la pământ e important să vă simțiți bine în corpul dumneavoastră. Aceştia sunt doar câțiva paşi care trebuie urmați pentru ca viața dumneavoastră să se transforme în tot ce v-ați dorit.
 

     Alegeti tinute lejere şi comode

     Cum să fiți o femeie care să fie modernă, dar în acelaşi timp să se simtă foarte bine în propriile haine? În primul rând să purtați articole vestimentare comode. E foarte important să optați pentru haine confecționate din materiale cât mai naturale, precum bumbacul sau mătasea. Pentru că primăvara e în toi şi vara se apropie cu paşi repezi, specialiştii vă recomandă fustele maxi. Puteți opta pentru o fustă maxi uni, care să fie ori largă ori să urmeze linia corpului. Indiferent pentru ce veți opta eleganța va fi cuvântul cheie, iar dumneavoastră vă veți simți foarte comod. Pe de altă parte însă, fustele lungi nu se recomandă siluetelor voluptoase. Iar ca ținuta să fie sexy, pantofii stiletto vă sunt de mare ajutor. Nu uitați nici de o curea care să vă subțieze talia şi de accesorii. Pe de altă parte, lenjeria intimă e important să fie la fel de comodă şi de potrivită fiecărei siluete. Achiziționați-vă aşadar, lenjerie intimă de calitate, care să nu vă strângă şi, mai mult, care să nu se vadă din haine. În ceea ce priveşte pantofii, dacă sunteți la birou nu alegeți vreo pereche care să vă strângă, doar pentru că e superbă şi vă place. E mult mai eficient să purtați încălțăminte comodă, care să vă alungească piciorul. O atenție sporită trebuie acordată şi ținutelor de casă. Pentru că nu trebuie să fie doar comode, ci şi extrem de sexy. O cămaşă supradimensională este o soluție ideală şi mai ales sexy pentru stat în casă, la care să asortați o pereche de pantaloni scurți. Puteți alegeți o pereche de pantaloni strech din bumbac sau o bluză lejeră şi vă veți putea să vă mişcați în linişte alături de copii. Trebuie să aveți întotdeauna manichiura şi pedichiura impecabilă Întotdeauna bijuteriile vor avea un efect incredibil asupra unei femei. Pentru că acestea vă vor da o energie pozitivă dar şi încredere în propria persoană. 

     Ce se poartă în materie de bijuterii în 2021? 

     Tendințele vorbesc de forme mari, geometrice, dar şi nonconformiste, pandantive impunătoare. Vor fi la mare căutare formele asimetrice, culorile tari şi texturi cu totul şi cu totul aparte. Vedetele anului 2021 vor fi colierele mari, pe care să le purtați nu doar la rochițe şi fustițe, ci să le puteți asortați la orice. Mărgelele vor fi şi ele la mare căutare în anul 2021, în top fiind mai ales cele de tip neon. Şi pandantivele se vor căuta, mai ales cele de tip cheie, lacăt şi tot felul de modele abstracte. Iar specialiştii le recomandă şi la costumele de baie. A fi femeie e foarte greu şi uneori nu reuşiți să vă faceți timp pentru o manichiură şi o pedichiură de calitate. Dar acest lucru nu trebuie să vă lipsească niciodată, dacă vreți să vă simțiți bine în corpul dumneavoastră. Manichiura vă dă mereu o stare de bine, vă face să aveți mult mai multă încredere în dumneavoastră, iar dacă veți opta pentru una în nuanțe de nude, veți constata că se asortează cu orice v-ați îmbrăca. Atenție la cum purtați hainele, pentru că unei femei nu îi cade bine să aibă îmbrăcămintea necălcată. Un aspect îngrijit ține în primul rând de acest aspect. De asemenea, sub nici o formă nu trebuie să aveți hainele pătate, pentru că asta înseamnă că sunteți o femeie neglijentă. Iar un bărbat observă imediat aşa ceva. În plus, veți pierde foarte mult din prestanță dacă bluza sau sacoul este plin de pete. Pantofii trebuie să fie mereu curați şi dați cu cremă, pentru că asta înseamnă că vă pasă de imaginea dumneavoastră.

     Îngrijiti-vă mereu tenul

     O vorbă veche spune că o femeie se vede cât de mult are grijă de corpul ei, după felul în care îşi îngrijeşte tenul. Asigurați-vă că folosiți produse special create pentru tipul dumneavoastră de piele. O importanță deosebită trebuie acordată zonei din jurul ochilor şi ale buzelor, pentru că acolo pielea este mult mai sensibilă şi are nevoie de mai multă îngrijire. Atenție sporită şi la produsele de curățare pe care le folosiți. Se recomandă un demachiant cu un pH neutru, pentru că doar acesta poate curăța fața cu multă delicatețe. Specialiştii trag un semnal de alarmă şi vă spun că o cremă de ochi se poate folosi doar dacă pielea din zona acestora este diferită de restul tenului. Nu uitați sub nici o formă nici de exfolierea tenului, iar acest lucru trebuie să aibă loc de cel puțin două ori pe săptămână. Şi bineînțeles, procedeul trebuie să fie la fel de delicat. Pentru exfoliere, se recomandă tot un produs cu pH neutru, perfect pentru a-i da tenului echilibrul natural de care are nevoie. Dar pentru a păstra fața mereu proaspăt, trebuie să o hidratați corespunzător. În consecință, alegeți o cremă hidratantă al cărei rol este să ofere echilibrul nivelului de apă din piele.

     Nu renuntati la machiaj, dar folositi produse hipoalergenice

     O femeie care se simte în corpul său este o femeie care nu renunță niciodată la machiaj. Dar pentru a ține deoparte alergiile, e bine să folosiți produse de machiaj hipoalergenice. Acestea sunt excelente pentru toate tipurile de piele, inclusiv cele sensibile. Frig sau căldură, protecția solară nu trebuie să lipsească din rutina zilnică, pentru că vor ține îmbătrânirea la distanță, care este cauzată de efectele nocive ale soarelui. Niciodată nu neglijați buzele, care se pot crăpa foarte uşor dacă nu sunt îngrijite corespunzător. Folosiți în caz de nevoie o cremă reparatoare pentru buze sau optați pentru miere, care este un remediu excelent pentru a face buzele senzuale. Nu achiziționați mereu produse scumpe, ci de calitate. Nu uitați că o femeie care se simte bine în corpul său este o femeie care mereu va avea de câştigat în fața celorlalți.