Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Cum sa folosești apa micelara pentru demachiere

     Ce este apa micelară şi cum să o folosiți corect? Cum să alegeți cea mai bună apă micelară?
     A trecut vremea când vă demachiați fața cu apă şi săpun. Este perioada în care apa micelară este la mare căutare. Iată cum vă este de ajutor acest produs revoluționar şi cum să o folosiți cât mai corect.

   Elimină impuritătile şi lasă fata perfect curată

     Excelent produs pentru demachiere, apa micelară a fost folosită de multă vreme în Franța. Aceasta este obinută din apă purifiată, care nu conține minerale şi metale grele. Lucruri care, din nefericire, sunt frecvente în apa de la robinet. Aceasta este mult mai blândă pentru față şi reuşeşte să îndepărteze nu doar machiajul şi murdăria, dar şi excesul de sebum. Fără să usuce pielea. În plus, apa micelară conține şi glicerină, o substanță care conferă tenului senzația de prospețime şi hidratare. Pentru că sunt multe doamne şi domnişoare care nu fac diferența între apa micelară şi loțiunea tonică, trebuie făcută diferența. Apa micelară se foloseşte pentru demachiere şi curățarea tenului, iar loțiunea tonică este utilizată pentru tenul care este curățat pentru că reface pH-ul natural al acestuia. Chiar şi aşa, specialiştii recomandă ca după ce ați demachiat tenul cu apă micelară să vă spălați fața cu apă şi să folosiți şi o loțiune specială pentru curățarea tenului.

   Apa micelară se potriveşte oricărui tip de ten

     Pe de altă parte, oamenii de ştiință recomandă apa micelară pentru orice tip de ten, în acest moment fiind pe piață multe variante ale acestui produs atât pentru pielea sensibilă, cât şi pentru cea acneică sau uscată. Doar dumneavoastră puteți alege care vi se potriveşte mai bine. Iată care este procesul utilizării apei micelare. Luați o dischetă şi umeziți foarte bine cu apă micelară şi începeți să demachiați ochii. Se şterge zona cu grijă, nu aveți nevoie să frecați sau să apăsați. Ulterior, începeți să ştergeți buzele, folosind bineînțeles o altă dischetă curată îmbibată cu apă micelară. E foarte important ca pentru fiecare zonă a feței să utilizați o dischetă curată din bumbac.

   Se recomandă să fie utilizată seara

     Potrivit dermatologilor, cel mai indicat moment pentru ca apa micelară să fie utilizată este în special seara, pentru că elimină definitiv murdăria, machiajul, transpirația şi toate impuritățile de pe suprafața pielii. Ideal ar fi să utilizați o apă micelară care nu conține parfum sau uleiuri esențiale. De aceea, de cele mai multe ori variante simple şi ieftine sunt cele mai căutate. Pe de altă parte, dermatologii spun că apa micelară reacționează cel mai bine cu persoanele cu ten uscat şi sensibil, întrucât îl tratează cu multă blândețe. Dacă aveți tenul gras, pe lângă apa micelară folosiți şi un produs de curățare facială clasic. Aşadar, nu uitați să aveți în poşeta dumneavoastră, oriunde v-ați duce apă micelară care este un ajutor prețios în orice moment al zilei. Vă veți bucura de un ten curat şi veți fi apreciate pentru frumusețea cu care ați fost înzestrate de mama natură. Veți fi surprinse de rezultate.