Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Conturul perfect pentru buze în functie de forma lor

     A avea buze perfecte este dintotdeauna visul oricărei femei. E posibil, spun specialiştii în make-up, dacă veți învăța să vă conturați buzele în funcție de forma acestora. Nu e deloc greu, trebuie doar să cunoaşteți câteva trucuri care vă vor fi de un mare ajutor.

   Pentru buzele subtiri aveti nevoie de un ruj în culori vii

     Specialiştii spun că este extrem de important să vă conturați buzele, pentru că doar în acest fel împiedicați rujul să se întindă. În cazul în care aveți buzele subțiri, trebuie să aveți grijă atunci când folosiți creionul pentru buze ca acesta să depăşească conturul natural. atenție! Nu accentuați foarte mult V-ul de la buze. De asemenea, specialiştii spun că nu e indicat să faceți până la colțuri conturarea buzei inferioare. Foarte important este să optați pentru un ruj în culori cât mai vii. Doamnele cu buzele subțiri au mare nevoie să dea impresia de volum, de aceea e bine să apelați la următorul truc: aplicați un strat de ruj, apoi unul de pudră şi la final încă unul de ruj. Sunteți din categoria doamnelor şi domnişoarelor înzestrate de natură cu o guriță mică? Atunci va trebui să conturați buzele în aşa fel încât să depăşiți cu maxim doi milimetri linia naturală a acestora şi, bineînțeles şi colțurile gurii. Fiți atenți şi colorați buzele în întregime. Alegeți rujuri cât mai colorate şi mai strălucitoare, pe care le veți aplica în straturi mai groase.

   Culori cât mai naturale pentru buzele cărnoase

     Doamnele cu buzele cărnoase sunt cele mai fericite. Acesta trebuie să aibă grijă să folosească fond de ten cu care să estompeze culoarea naturală a buzelor. Ulterior, urmează să trasați conturul în interiorul celui natural, pentru a reuşi să micşorați puțin buzele. În legătură cu nuanța de ruj aleasă, aveți grijă ca aceasta să fie cât mai naturală. De asemenea, țineți cont de faptul că rujul va fi aplicat doar în strat subțire în cazul buzelor cărnoase. La prima vedere, pare foarte complicat să conturați buzele asimetrice. De fapt, e exact contrariul, doar că vă trebuie puțin mai multă atenție. Dacă buza superioară este mai mare, atunci e important ca acel contur să fie trasat în interior. În acest caz rujul pe care doriți să-l folosiți e bine să fie aplicat într-un strat subțire. Buza inferioară urmează să fie conturată pe linia sa naturală. Dacă ceva vi se pare că nu este în regulă, corectați pentru a avea buzele perfecte.

   Cum să obtineti cel mai frumos contur

     E o artă să conturezi buzele, de aceea e important ca atunci când efectuați această operațiune, să aşezați cotul pe o suprafață cât mai stabilă pentru a nu vă tremura mâna. Țineți creionul cât mai aproape de vârf. Extrem de important este ca un creion de contur să aibă culoarea cât mai apropiată de cea a rujului. Se acceptă doar o tonalitate mai închisă. După ce ați terminat de conturat, colorați puțin şi buzele. În caz contrar, e posibil să veți o mică diferență între contur şi ruj.