Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Coafuri ideale pentru vara

     Nici un alt anotimp nu este mai aşteptat ca vara, când toată lumea uită de probleme şi trăieşte experiențe unice. Un singur lucru le dă însă probleme doamnelor când afară sunt călduri infernale: cum să-şi prindă părul astfel încât să arate cât sexy.

   Optati pentru celebra ponytail

     Specialiştii vă recomandă ca vara aceasta să optați pentru celebra coafură ponytail. Ce este aceasta? Cea mai simplă coafură la care pot apela şi doamnele şi domnişoarele cu părul mediu, dar şi cele cu părul lung. Ce înseamnă asta? Că nu trebuie decât vă prindeți părul într-o coadă simplă. Dacă, totuşi, vreți ceva mai sofisticat, atunci puteți să împletiți cât mai aproape de rădăcină o şuviță din partea din față a podoabei capilare. Ulterior, aceasta va fi pusă în coadă alături de restul părului. Pentru un efect maxim, folosiți un elastic de păr cu un design special şi clame ssau agrafe cu diverse modele.

   Ce spuneti de coada răvăşită cu volum?

     Stiliştii spun că o coafură numită simplu coadă răvăşită cu volum arată senzațional pentru o vară la mare sau la un party cu prietenii. Trebuie să ştiți însă că aceasta va ieşi perfect la o zi, două, după ce v-ați spălat pe cap, nu în aceeaşi zi. Faceți o cărare într-o parte, luați o şuviță mai grosă din vârful capului şi tapați uşor. Prindeți apoi la spate şuvițele din față. Restul părului se va prinde într-o coadă mai joasă folosind un elastic. Strângeți mai tare pentru a da volumul care e necesar. La fel de bine va arăta şi o coadă răsucită în vârful capului, această coafură dându-vă un aer tineresc, dar şi sexy în acelaşi timp. Şi durează doar câteva minute să o construiți. Tot ce trebuie să faceți este ca părul din față să îl prindeți într-o buclă în vârful capului. Ce rămâne de păr se va pune într-o coadă, la spate. Dați drumul la buclă şi adunați părul într-o singură şuviță, pe care o veți înfăşura în jurul cozii inițiale. Nu mai trebuie decât să folosiți câteva clame cu care să prindeți şi sunteți gata de plecare.

   Cocurile uşoare sunt la mare căutare în 2021

Excepționale pentru vara acestui an sunt şi cocurile uşoare. Pentru început, împletiți două şuvițe în părți. Urmează ca alte două şuvițe de sub cele împletite să le răsuciți. Strângeți apoi la spate şi legați folosind un elastic. Mai departe, părul care vă rămâne prindeți-l în şuvițele mai mici. Nu vă mai trebuie decât câteva clame colorate şi veți fi apreciată de toți cei din jur. Ce spuneți de o coafură uşor ciufulită? Este minunată pentru vară şi veți fi rafinată. Aplicați spumă pe tot părul, dar mai ales la rădăcini. Pieptănați fără să utilizați peria, doar cu degetele. Când s-a uscat, pieptănați din nou. Prindeți părul într-o coadă lejeră, dar lăsați să curgă liber câteva şuvițe din față. Efectul este cu adevărat uimitor şi oricine vă va privi se va mira ce coafură senzațională aveți.