Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Cele mai intalnite stiluri de machiaj

     Acestea sunt cele mai întâlnite stiluri de machiaj. Vă va fi de mare ajutor să le cunoaşteti

     Nu există nici o femeie care să nu fie îndrăgostită de machiajul elegant. 
     Pentru că doar printr-un make-up deosebit vă veți pune scoate în evidență trăsăturile chipului. Aveți acum la dispoziție să alegeți dintre cele mai cunoscute stiluri de machiaj. Dar rețineți:       a fi la modă nu înseamnă să adoptați un machiaj care să fie neapărat în tendințele actuale, ci un make-up care să vi se potrivească din toate punctele de vedere.

    Machiajul smokey, unul dintre cele mai populare în acest moment

     Când vine vorba de machiajul smokey, orice femeie e seducătoare şi atractivă. Acesta este motivul pentru care acest tip de make up este în acest moment în topul celor mai populare. Pentru că poate fi realizat atât de un profesionist dar şi de orice doamnă şi domnişoară singură, acasă. Pentru că se axează foarte mult pe ochi acesta trebuie adaptat la forma acestora. E important să ştiți că cea mai folosită culoare este negrul, dar şi dacă utilizați alte culori veți arăta la fel de bine. În consecință, puteți să vă jucați cât poftiți cu nuanțele de mov, verde, maro şi auriu. Umbrele create cu aceste culori sunt absolut spectaculoase. Pentru a realiza machiajul smokey aveți nevoie să ştiți care sunt paşii cei mai importanți. Primul lucru este să curățați bine tenul, apoi să aplicați fondul de ten şi anticearcănul. Se trasează conturul ochilor şi, pentru a se obține primul efect smokey, se insistă pe margini. Aplicați apoi un fard negru începând de la linia genelor şi folosiți pentru acest procedeu o pensulă plată. Următorul pas este utilizarea unui fard maro, care se aşează peste marginea creată cu fardul negru. Arată incredibil de bine atunci când cele două culori se vor amesteca. Atenție! Fardul se aplică inclusiv în colțul intern al ochiului. În cazul în care constatați că nu aveți intensitatea pe care v-o doriți, puteți să trasați din nou conturul negru folosind, bineînțeles, dermatograful. Ulterior trebuie să conturați linia genelor. La final, e indicat să aplicați sub sprâncene o culoare deschisă, fie că e bej sau alb ivoire. Nu mai rămâne decât să rimelați genele de câteva ori. V-ați privit în oglindă? Sunteți cu adevărat fermecătoare.

     Dacă vreti să impresionati, atunci alegeti un machiaj dramatic

      De ce să folosiți un machiaj dramatic? Pentru că acesta reuşeşte să vă facă să aveți o privire care să le pătrundă în suflet domnilor. Dar şi acest machiaj se face urmând anumiți paşi, cu foarte multă răbdare. Cel mai des folosite sunt fardurile fumurii, care prezintă o textură sidefată sau mată. Iar la acest tip se machiaj, spun specialiştii, se pretează întotdeauna genele false. Un sfat de la make-up artişti este ca nuanțele închise să fie aplicate în proporție de 50% pe pleoape. Apoi vine momentul să fie folosite culorile deschise. Doar astfel veți avea parte de un efect de tranziție care să fie uniform, aşa cum vă doriți. Chiar dacă este un machiaj extraordinar de frumos, acesta nu se potriveşte oricărei femei. Stilul acesta de machiaj este extrem de popular printre anumite celebrități, care pur şi simplu adoră ochii accentuați. Pentru un machiaj care să vă scoată din anonimat, se recomandă să folosiți nuanțe de negru dar şi de gri, mov închis, roşu închis. Bineînțeles, în funcție de tenul dumneavoastră dar şi de culoarea ochilor.Machiajul natural vă scoate întotdeauna în evidență frumusețea cu care ați fost înzestrate de natură. În anul 2021, mai mult ca oricând, machiajul natural a câştigat cel mai mult teren, pentru că e potrivit pentru orice ocazie. Chiar dacă vi se pare la prima vedere că este un make-up simplu şi luminos şi acesta are regulile sale simple, dar de care trebuie să țineți mereu cont. Doar aşa veți reuşi să țineți la distanță micile imperfecțiuni ale tenului. Primul pas este să hidratați bine tenul, apoi să folosiți o pudră transparentă, care este absolut esențială pentru machiajul natural. Nu uitați de fardul de obraz şi bineînțeles de iluminator. E foarte important ca linia sprâncenelor să fie conturată şi subliniată cât mai natural linia buzelor. Culorile cele mai indicate pentru machiaj natural sunt fardurile nude sau sidefate, în nuanțe de lavandă, roz pal, dar şi galben. La final, evident aplicați mascara. Machiajul natural, spun specialiştii, este potrivit pentru femeile de toate vârstele. Ce spuneți şi de un machiaj minimalist? V-ar surâde ideea? Nu vă gândiți că acest machiaj nu se observă pe față, pentru că nuanțele folosite vor crea aspectul perfect de care are nevoie orice femeie. În plus, e foarte uşor de realizat, pentru că aveți nevoie doar să vă păstrați culoarea naturală a pielii din jurul ochilor şi de rimel.

     Machiajul vintage, de neuitat

     Sunteți o persoană ca iubeşte stilul retro? Atunci ar fi nevoie să încercați machiajul vintage. Asta dacă vreți vreodată să arătați ca superba Marylin Monroe. De ce credeți că era mereu strălucitoare şi niciodată nu a fost machiată strident? În general, pentru a obține un look vintage de excepție doamnele şi domnişoarele optează pentru ochi de felină şi nelipsitele buze roşii. Ce vă trebuie să aveți ochii aceia senzuali de pisică? O mascara de cea mai bună calitate sau, de ce nu, genele false. Şi dacă mai aplicați şi o nuanță perlat la colțul interior al ochiului, veți fi cu adevărat de neuitat. Sigur că dermatograful nu lipseşte din machiajul vintage, iar specialiştii spun că există mai multe moduri prin care acesta se poate folosi. Sigur, în funcție de forma ochilor dumneavoastră. Fiți foarte atente cum aplicați dermatograful, pentru că liniile pe care le trasați e important să fie drepte şi bineînțeles, netede. Doar aşa veți reuşi ca machiajul să arate perfect. De asemenea, sprâncenele trebuie să fie extrem de bine definite. Nu uitați că fetele vintage au un ten perfect, fără nici un fel de imperfecțiune. Iar pentru a completa un make-up vintage nu vă mai trebuie decât un ruj roşu de calitate. Doamnele şi domnişoarele care vor să arate ca Katy Perry pot să facă o mică schimbare în make-up-ul vintage. În acest caz, vă este de folos să utilizați un eyeliner mult mai gros şi un ruj roz.