Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Cele mai elegante tipuri de breton pentru 2021

     Bretonuri chic pentru 2021

     Vreți să vă schimbați look-ul şi v-ați hotărât să vă faceți breton? Specialiştii spun că orice femeie ar trebui măcar odată în viață să aibă breton, dar important este să îl găsească pe cel care i se potriveşte.

     Care sunt avantajele bretonului

     Dacă vreți să ştergeți rapid câțiva ani de pe față şi să arătați precum Jennifer Lopez sau Halle Berry, faceți urgent o schimbare şi alegeți bretonul. Vă dă un aer inocent, fresh şi în acelaşi timp veți fi mult mai senzuală. De ce este bretonul atât de senzațional? Echilibrează trăsăturile, ascund frunțile late sau înguste, într-un cuvânt reuşeşte să camufleze toate defectele. Sigur că nu e deloc uşor să întrețineți un breton, mai ales dacă acesta încăpățânat şi nu vrea să stea aşa cum doriți. Cel mai greu de potolit rămâne bretonul din păr fin, care se şi îngraşă destul de repede. Indiferent de forma sau lungimea pe care o alegeți, dacă vreți să arătați impecabil trebuie să aveți mereu părul curat. Fie îl veți spăla zilnic, dacă e nevoie, fie puteți să folosiți un şampon uscat. Niciodată nu vă faceți breton singure, ci apelați la un specialist. De asemenea, veți avea un breton fantastic dacă îl veți retuşa odată la două săptămâni.

     Cui i se potriveşte bretonul drept

     Anul acesta, specialiştii recomandă doamnelor şi domnişoarelor bretonul drept, al cărui rol este să ascundă o frunte fie prea lată, fie prea înaltă. Acesta se potriveşte cel mai bine doamnelor care au fața lungă dar şi celor cu fața triunghi. Chiar dacă femeilor cu fața rotundă le place acest tip de breton specialiştii nu le recomandă, întrucât nu va face altceva decât să adauge şi mai multă lățime fizionomiei. Pe de altă parte, bretonul drept atrage atenția tuturor asupra ochilor. Şi bretonul rotunjit se potriveşte pentru a masca o frunte înaltă sau lată, dar este perfect şi pentru doamnele şi domnişoarele care au fața pătrată. De ce să alegeți acest breton? În primul rând pentru că este stilat şi glamour şi vă ajută să păstrați sprâncenele naturale şi în forma lor cea mai perfectă. Iar dacă alegeți să purtați un breton rotunjit cu o tunsoare bob, rezultatul va fi cu adevărat uimitor. Anotimpul cald bate la uşă şi simțiți nevoia unei schimbări rapide? Bretonul filat este tot ce aveți nevoie ca să fiți cu adevărat în topul celor mai frumoase femei. Acesta vă va scoate întotdeauna ochii în evidență şi este cel mai potrivit dacă aveți părul mai rar şi mai fragil dar şi dacă purtați ochelari. Acest tip de breton arată spectaculos pe orice fel de față. Doamnelor care au un nas mai proeminent li se recomandă bretonul filat într-o parte, pentru că vă corectează multe din alte trăsături.

     Nu alegeti bretonul oblic dacă aveti părul cret

     Un alt tip de breton pe care cu siguranță îl veți adora este bretonul oblic. Ce are acesta în plus? Va echilibra proporțiile feței. Dar, țineți cont de sfaturile specialiştilor şi nu îl purtați în cazul în care aveți părul creț. Ce spuneți de bretonul rupt? Dacă până acum nu ați încercat aşa ceva, a venit momentul să o faceți. Acest tip de breton este fenomenal dacă aveți părul scurt sau mediu pentru că va oferi mereu un aspect casual şi extrem de natural. Pentru doamnele şi domnişoarele care au fața în formă de inimă este minunat dacă vor alege un breton care să fie mai scurt în centru şi mai lung în lateral. Acesta va estompa linia dură a bărbiei şi veți arăta spectaculos. Dacă aveți în schimb fața pătrată este recomandat să alegeți un breton care să fie uşor pierdut într-o parte, care să mascheze trăsăturile dure ale feței. Sub nici o formă însă nu alegeți bretonul care e foarte franjurat. Bretonul drept şi gros nu se va potrivit niciodată unei femei cu fața rotundă. În schimb, acestea vor fi foarte frumoase dacă vor opta pentru unul filat într-o parte sau chiar unul foarte scurt. Breton pentru fața în formă de diamant? Sigur, vor spune în cor specialiştii, dar acela tuns într-o linie cât mai rotundă. Pentru că este singurul care întinereşte extraordinar de repede şi estompează trăsăturile.

     Femeilor mature nu li se potriveşte bretonul scurt

     Revenind la bretonul scurt, acesta nu este indicat pentru doamnele mature. Pe baza bretonului clasic specialiştii au creat şi bretonul reciclate, pentru păstrarea căruia aveți nevoie doar de un uscător de păr şi de un pieptăne pentru a răsuci capetele bretonului. Extrem de chic este şi bretonul asimetric, potrivit mai ales pentru toate fetele tinere care vor să rămână cu spiritul liber.

     Nu în ultimul rând, un tip de breton apreciat în 2021 este şi cel pe ambele părti

     Acest tip de breton  se potriveşte oricărei forme a feței. O problemă cu care se confruntă fiecare femeie este cum să îşi îngrijească bretonul vara, pentru ca acesta să nu se îngraşe şi mai ales să nu devină uleios. Un lucru demn de luat în seamă este să nu folosiți niciodată balsam pe firele de breton atunci când vă spălați podoaba capilară. După ce l-ați uscat, specialiştii vă recomandă să aplicați foarte puțin şampon uscat. Acesta trebuie pulverizat doar sub breton, apoi acesta pieptănat. Totodată şervețelele pentru excesul de sebum vă sunt de ajutor ca bretonul să nu se îngraşe. Tot ce trebuie să faceți este să tamponați pielea de la nivelul frunții când aceasta transpiră. O altă problemă este cum să preveniți încrețirea părului atunci când intră în contact cu umiditatea. În acest sens, e bine să nu întindeți bretonul cu placa. E foarte adevărat că va arăta perfect, însă la fel de repede se poate strica. Dacă folosiți însă o perie dar şi uscătorul de păr atunci când îl coafați, şuvițele ondulate vor arăta splendid. Şi veți avea şi un look natural pentru care veți fi invidiate. De regulă, dimineața, după ce ați dormit, bretonul nu mai are forma dorită. De aceea, seara, înainte de culcare e important să folosiți o cremă cu fixare uşoară. Astfel, bretonul îşi va menține forma peste noapte. Foarte bune sunt şi spray-urile sub formă de zahăr, datorită cărora bretonul nu se va electriza.