Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Tratamente naturiste pentru eliminarea ridurilor

     Ați încercat până acum tot felul de tratamente pentru a scăpa de neplăcutele riduri, dar nimic nu a dat rezultatul dorit? Înseamnă că aveți nevoie de sfaturile noastre. Vă oferim cele mai bune tratamente eficiente pentru a redeveni femeia frumoasă de odinioară. Nu trebuie decât să încercați şi veți arăta ca la 20 de ani.

 Masca cu ou, cel mai bun prieten al doamnelor cu riduri

     Aveți nevoie urgentă să redeveniți femeia frumoasă? Nu trebuie decât să apelați la ajutorul albuşului de ou. Amestecați albuş de ou cu o jumătate de linguriță de zeamă de lămâie. Bateți bine cu o furculiță până se transformă într-o spumă, adăugați apoi zeama de lămâie şi amestecați până când vei constata că produsul devine omogen. Se spală foarte bine fața şi se întinde masca, folosind mişcări circulare. După zece minute se spală tenul cu apă călduță şi se aplică o cremă hidratantă. Pentru efect maxim, aplicați tratamentul de trei ori pe săptămână. Tot pentru a elimina ridurile, este foarte bună masca pe bază de lapte şi miere. Se amestecă două linguri cu lapte proaspăt cu o lingură cu miere până se transformă într-o pastă. Se masează fața şi se lasă să acționeze un sfert de oră. Ulterior se clăteşte cu cât mai multă apă călduță, apoi rece. Cu totul excepțională în lupta cu ridurile este apa de trandafiri. Pentru ca tratamentul să aibă efectul pe care ți-l doreşti, e indicat ca apa de trandafiri să fie folosită zilnic. Atenție! Nu spăla la final fața cu apă de la robinet.

     Castravetele alungă ridurile din jurul gurii

     Multe doamne se plâng că au riduri în jurul gurii. În acest sens, este de folos masca cu castravete şi albuş. Tăiați castravetele în bucăți mici şi scoate sucul din el, folosind o sită. Amestecați apoi cu un albuş de ou. Masca obținută se aplică în partea care are riduri. Se lasă să acționeze un sfert de oră şi se îndepărtează cu apă caldă. Tratamentul se face de trei ori pe săptămână. De asemenea, veți elimina ridurile dacă veți folosi o mască obținută dintr-o lingură cu miere, una cu iaurt şi alta cu zahăr. Amestecați bine toate cele trei ingrediente şi aplică, folosind mişcări circulare. După cinci-zece minute, clătiți folosind apă călduță. Utilă împotriva ridurilor este şi combinația dintre măceşe şi aloe vera. O mână de măceşe se pune la încălzit în apă. Pe de altă parte, extrage gelul dintr-o frunză de aloe vera. Lăsați amestecul de apă şi măceşe să se răcească, apoi strecurați. Adăugați puțin gel de aloe vera, apoi aplicați pe locurile în care ai nevoie.

     Avocado eficient în eliminarea ridurilor

     La rândul său, avocado ajută tenul să redevină tânăr şi ridurile să dispară. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați pe față pastă de avocado sau doar felii de avocado. Cel mai indicat este ca tratamentul să se facă mai ales în sezonul rece, când pielea se deshidratează mult mai repede. Bogat în antioxidanți, uleiul de ricin este de un real ajutor pentru eliminarea ridurilor. Acesta poate fi aplicat nu doar pe față, cât şi pe zona din jurul ochilor.. În cazul în care, pe lângă riduri, fața are şi pete, cartoful crud vine rapid în ajutor. Se aplică pe față un amestec obținut din cartof crud, apă de trandafiri şi glicerină în cantități egale. La rândul său, mierea de albine este cu adevărat fantastică pentru a scăpa de riduri dacă este aplicată în zona din jurul ochilor. În acest loc se văd primele riduri, dar şi primele semne de oboseală. Pentru a scăpa de riduri dar şi semnele de bătrânețe, aplicați pe față câteva picături de zeamă de lămâie. Atenție! Veți avea parte de efectul dorit doar dacă zeama de lămâie va fi proaspătă. Dacă aveți tenul uscat, e bine să folosiți zeama de lămâie cu ulei de măsline. Nu folosiți zeama de lămâie dacă ai tenul sensibil. Pentru a menține structura şi funcția normală a pielii şi a elimina ridurile, miezul de ananas asigură succesul. Puneți ananas pe ten, lasă să acționeze în jur de un sfert de oră şi îndepărtați cu apă călduță.

     Cremă de gălbenele alungă rapid ridurile

     Tot pentru a scăpa de riduri, puteți apela la ceaiuri magnifice. Este vorba de ceaiul de muşețel, ceaiul negru şi cel verde. Pentru a stopa ridurile din jurul ochilor, tamponați zona cu infuzie călduță obținută dintr-unul din aceste ceaiuri. Atenție! Ceaiurile nu se folosesc niciodată în amestec. De asemenea, se pot aplica pliculețele cu ceai pe fiecare ochi, cu condiția să nu fie fierbinți. Lăsați să acționeze un sfert de oră. Un ajutor prețios este şi crema de gălbenele, care se poate aplica zilnic, atât pentru tratarea ridurilor cât şi ca tratament preventiv. Tot împotriva ridurilor acționează şi strugurii albi. Se scot sâmburii şi se masează bine pielea din zonele cu probleme. După 20-25 de minute se clăteşte fața. Excepțională este şi masca pe bază de banane. Se pisează bine o banană coaptă, iar produsul rezultat se aplică pe față. Se lasă să acționeze puțin şi se clăteşte cu apă călduță. Foarte important în a ține ridurile la distanță spun specialiştii, este ca pielea să fie exfoliată în mod natural. Un amestec excepțional este cel obținut dintr-o lingură cu mălai cu o lingură cu miere. Această pastă se aplică pe față, se lasă să acționeze câteva minute şi se clăteşte cu apă din belşug. Un alt exfoliant natural de excepție este obținut dintr-o linguriță cu ulei de măsline sau cocos şi una cu zahăr brun. Produsele se amestecă bine până se obține o pastă, cu care se masează atât fața cât şi corpul şi ajută la înlăturarea celulelor moarte. Şi pielea trebuie tonifiată tot în mod natural. În acest sens, se poate obține o loțiune cu efecte imediate dintr-o ceşcuță cu apă de trandafiri, cinci picături cu ulei de migdale şi o lingură cu suc de lămâie. Ingredientele se pun într-o sticlă şi se folosesc pentru exfolierea pielii. Loțiunea se foloseşte înainte să fie aplicată mască antirid. În lupta cu ridurile, masajul facial are un rol extrem de important. De aceea, când aplicați o mască antirid, e important să fie făcută prin masarea tenului.