Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

Beneficiile cafelei în domeniul de beauty

   Cafeaua, variantă ieftină şi extrem de eficientă pentru a înfrumuseta pielea şi părul

     Toată lumea ştie că o cafea vă face diminețile mai frumoase. Dar tot cafeaua are rolul rolul de a împrospăta şi înfrumuseța nu doar pielea, ci şi părul. Iată câteva dintre cele mai uimitoare utilizări ale cafelei.

   Scrub excelent pentru o pielea minunată

    Tocmai ați consumat o minunată ceaşcă cu cafea şi ați rămas cu zațul? Sub nici o formă nu îl aruncați, pentru că este cel mai bun scrub pentru a exfolia pielea. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați o ceaşcă cu zaț de cafea cu o jumătate de ceaşcă cu zahăr şi ulei de cocos, în aşa fel încât amestecul să fie omogen. Acest minunat amestec se foloseşte la duş. Masați uşor pielea umedă, folosind mişcări circulare. La final, clătiți cu apă călduță şi veți obține pielea pe care v-o doriți, catifelată şi mereu proaspătă. Şi tot cu ajutorul cafelei veți putea obține o mască cu adevărat excepțională. Nu trebuie decât să amestecați o jumătate de ceaşcă cu pudră de cacao cu aceeaşi cantitate de zaț, o ceaşcă cu lapte. Se omogenizează foarte bine şi se adaugă o lingură cu miere. La final se pune pe pielea care a fost bine curățată în prealabil. După 15 minute, se clăteşte bine cu apă călduță. Veți fi cu adevărat surprinsă vedeți cum va arăta pielea dumneavoastră.

   Balsam natural exceptional pentru podoaba capilară

     Aveți probleme cu părul? Acesta nu mai vrea să vă asculte şi, în plus, nu mai e la fel de mătăsos şi strălucitor ca altădată? Atunci aveți nevoie neapărat de un balsam natural pe bază de cafea. Acesta are rolul de a întări rădăcina firului şi bineînțeles ajută la stimularea creşterii podoabei capilare. Folosiți balsamul obişnuiți, dar în acesta adăugați o lingură cu zaț. Tot ce trebuie să faceți este să masați părul odată pe săptămână. În felul acesta, va fi stimulată circulația sângelui. Se va lăsa cinci minute să acționeze, apoi se va clăti părul din belşug.

   Cafeaua este un calmant foarte bun care va ajuta pielea după plajă

     Pentru că are efect antiinflamator, cafeaua este recomandată pentru a calma roşeața care apare pe piele după plajă. Dar cel mai important lucru este că pielea este protejată şi împotriva mai multor tipuri de cancer. În acest sens de amestecă zeamă de cafea cu apă rece şi se introduce în această poțiune o bucată de material moale. Aşezați apoi pe locurile arse de soare. Veți constata că în cel mai scurt timp nu veți mai simți nici un fel de arsură sau durere. Din cele mai vechi timpuri, cofeina a fost renumită pentru eliminarea cearcănelor, datorită constricției vaselor de sânge şi eliminarea lichidelor. Faceți o cafea mai slabă, în care înmuiați discuri demachiante. Aplicați acestea sub ochi şi lăsați zece minute. Luați discurile doar când constatați că lichidul este absorbit în piele. Pentru o culoare de păr perfectă, aveți la îndemână tot un tratament pe bază de cafea. Spălați bine părul, apoi clătiți cu câteva căni cu cafea mai concentrată. Lăsați să acționeze în jur de 50 de minute.