Blog Beauty Revolution
Beauty Revolution

10 greseli legate de make-up la birou

     Elegante şi mai ales frumoase la birou? E visul oricărei femei, însă de multe ori doamnele reuşesc să facă multe greşeli şi să arate ridicol. Iată ce nu trebuie să faceți niciodată, pentru a fi cu adevărat apreciate.

   Aplicati machiajul la birou în lumina naturală

     Nu e nici o îndoială că atitudinea contează foarte mult la birou. Dar şi machiajul. De altfel, studiile au arătat că o femeie care se machiază la serviciu, întotdeauna va câştigat mult mai bine decât una care nu o face. Dar machiajul la birou are secretele sale. Unul dintre lucrurile de care trebuie să țineți cont, spun specialiştii, este ca atunci când vă fardați la birou să folosiți lumină naturală. Doar astfel veți reuşi să dați tenului dumneavoastră un aspect natural. Un nu hotărât sclipiciului atunci când sunteți la muncă. Sigur că se impune puțină luminozitate şi pentru a o obține este de ajuns un blush sau un iluminator. Fondul de ten este întotdeauna bine venit, dar nu şi excesul. De asemenea, aveți grijă şi la cantitatea de pudră pe care o folosiți pentru că o față încărcată vă va îmbătrâni. Iar la capitolul fond de ten, cel mai bun este cel uşor şi hidratant, cu ajutorul căruia veți obține un un ten impecabil.

   Niciodată un ruj strident

     Vă place să ieşiți în evidență, asta e clar, pentru că sunteți femeie. Dar dacă vreți să dați bine în fața colaboratorilor, atunci nu alegeți niciodată un ruj strident la birou. Nu folosiți însă nici un gloss de seară, că nu sunteți la petrecere. Ideale pentru birou sunt rujurile mate sau cele cremoase. Pe care nu trebuie sub nici o formă să le împrumutați de la colega de birou. Nu ați avut timp de make up acasă şi ați optat pentru unul la birou? Oricine poate face aşa ceva, dar asta nu înseamnă ca de dimineața până la plecare să stați doar cu ochii în oglindă. Limitați-vă doar la retuşurile care sunt absolut necesare, în caz contrar e posibil ca şeful dumneavoastră să nu fie prea fericit. Şi nu aveți nevoie de reproşuri... În altă ordine de idei, o atenție sporită trebuie acordată sprâncenelor, pentru că acestea au rolul de a defini fața. Nu uitați niciodată de ele şi veți vedea că veți fi apreciate pentru eleganță.

   Din geantă nu trebuie să lipsească rujul, mascara şi pudra

     Chiar dacă sunteți la birou asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la blush. Doar că aveți nevoie de blush-ul potrivit, iar aici trebuie să fiți extrem de atente, pentru a vă evidenția pomeții în cel mai frumos mod posibil. Din poşeta unei doamne care se respectă nu trebuie să lipsească mascara, rujul şi pudra. Dar când folosiți aceste produse nu trebuie să fie de față tot colectivul. Ca atare, nu începeți să vă fardați în fața calculatorului, ci alegeți un loc cât mai intim. De asemenea, încercați să vă fardați atunci când aveți pauză şi nu în timpul programului, pentru a nu-i deranja pe ceilalți.